JENSEN gymnasium Uppsala

JENSEN gymnasium Uppsala startade 2008 och har på kort tid blivit en omtyckt skola med gott rykte, bland annat på grund av kompetenta och engagerade lärare. Väljer du JENSEN gymnasium kommer du att ha tre roliga och utmanande år framför dig!

Våra program Se filmen om skolan

18 nov kl. 18.00-19.30
20 jan kl. 18.00-19.30

Till anmälan

Vid frågor tveka inte att kontakta rektor Lisa Helin.

Prova-på JENSEN i verkligheten!

Välkommen att besöka oss på en prova-på-dag där du får göra lektionsbesök och vi ger en kort introduktion till skolan och hur det är att gå hos oss. Anmäl intresse via länken nedan.

VÄLKOMMEN TILL JENSEN

För att göra det enklare för dig som ska välja till gymnasiet har vi spelat in en film om vår skola. I den får du möta några av våra lärare, elever och rektor där de berättar om hur det är att gå hos oss.

Se filmen

Hur det är att gå på JENSEN

Vi söker dig som vill fokusera på studier och gå på en skola som värdesätter studiero, lärarledda lektioner och som satsar på högre akademiska studier.

Må bra - prestera bättre

Mår man bra så presterar man bättre, därför sätter vi hälsan i fokus. Se filmen om JENSENs hälsoprofil!

Presentation

Här kan du läsa mer om våra program och inriktningar.

Presentation

Här hittar du information kring skolan, terminstider och våra valbara kurser.

Presentation

Om du har frågor, tveka inte på att kontakta oss!

INTRESSERAD AV OSS?

Vill du boka en visning på vår skola, se hur en lektion fungerar eller komma i kontakt med rektorn eller kanske en annan elev? Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Till intresseanmälan

Vad tycker våra JENSEN-föräldrar?

“Ordning och reda. Tydliga regler. Engagerade lärare med ett mål att eleven ska få bra kunskap och erfarenheter till arbetslivet.”

“Att min son inte avskyr skolan för första gången på 10 år. Han uppskattar ordningen o kvaliteten på lärarna, vilket i sin tur gör att vi som föräldrar är glada för hans skull. Så det vi uppskattar mest, är den lite striktare hållningen skolan håller samt sonens coach, som är mycket uppskattad och verkar kunna se lite bakom sonens ”fasad”

“Jag vill bara säga tack. Tack för allt ni på Jensen gör för våra ungdomar! Då jag själv arbetar i skolans värld, grundskolan, så har jag lyft Jensen som ett utmärkt exempel på tydlighet och ett fantastiskt lärande för eleverna på min arbetsplats.”

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM