Göteborg

Våra
program

På JENSEN gymnasium Göteborg läser du samma gemensamma ämnen, program- och inriktningsämnen som på andra skolor. Men för samtliga program kan vi erbjuda intressanta profiler som gör dig extra väl förberedd för studier och arbetsliv. Allt inom ramen för vårt utbildningskoncept, Träning för verkligheten.

jensen-sköld-ekonomi
Bild
ekonomiprogrammet-jensen

Ekonomi­programmet

Företagsekonomi & Finansiering Juridik

Har du siktet inställt på ett jobb i näringslivet eller har du haft funderingar på att någon gång starta ett eget företag? Kanske vet du redan nu att du vill läsa på ekonomiprogrammet eller juristlinjen på universitetet? Då är ekonomiprogrammet rätt för dig.

Läs mer
naturvetenskap-program-jensen-sköld
Bild
A_2880

Natur­programmet

Life Science

Vad hade världen varit utan Newton, Einstein, Marie Curie och vår egen Carl von Linné? Det kommer alltid behövas människor med goda kunskaper inom matematik, fysik, kemi och biologi. Gillar du dessa ämnen är Naturprogrammet rätt för dig!

Läs mer
samhälle-program-jensen
Bild
samhälle-program-jensen

Samhälls­programmet

Försvar & Säkerhet Juridik & Kriminologi

Har du ett stort engagemang för samhällsfrågor? Letar du efter en gymnasieutbildning som ger dig en bred grund för vidare studier? Då är Samhällsprogrammet rätt för dig!

Läs mer
teknik-program-jensen-sköld
Bild
teknik-programmet-jensen

Teknik­programmet

Systemvetenskap

Vill du vara med och leda den tekniska utvecklingen i framtiden? Då kan Teknikprogrammet med IT-inriktning på JENSEN vara rätt för dig! En bred teoretisk utbildning med betoning på IT och som ger många valmöjligheter för högre studier eller jobb i framtiden.

Läs mer