Hoppa till huvudinnehåll

Linköping

JENSEN gymnasium Linköping

JENSEN gymnasium Linköping är ett gymnasium som bryr sig om att det ska gå bra för dig. Vi söker dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero, lärarledda lektioner och bildning. 

Anmälan till Öppet hus Läs mer om skolan
Livesänt
ÖPPET HUS
1 dec kl. 16.30
Öppet hus

LIVESÄNT

Öppet hus

Tisdag 1 december

Till anmälan

Obligatorisk föranmälan gäller!

Vid frågor tveka inte att kontakta rektor Sanna Roth.

 

Välkommen till elev för en dag!

Du får möjlighet att prova på hur det är att gå hos oss genom att följa med en klass under en halv dag. Du får prova på SA eller EK och se hur vi arbetar med infärgning av profilerna. Du kommer även att få träffa skolans rektor och studie- och yrkesvägledare som berättar mer om JENSEN och kan svara på dina frågor. 

TILL ANMÄLAN

 

 

INTRESSERAD AV OSS?

Vill du boka en visning på vår skola, se hur en lektion fungerar eller komma i kontakt med rektorn eller kanske en annan elev? Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig!

 

Till intresseanmälan

 

Vi på JENSEN vill att du ska nå en mycket hög kunskapsnivå men även utmanas intellektuellt så att du lär dig tänka själv, tänka fritt och tänka stort.

Vågar du börja?

Se filmen

 

Läs mer

Program

Läs om våra program och vår nya profil som hjälper dig till toppen.

Om skolan

Här hittar du information kring skolan, terminstider och våra valbara kurser.

Kontakt

Utöver öppet hus, kan ni alltid mejla eller ringa för direkta frågor.

 

De valde att byta till JENSEN

Möt Amaliya och David, två av de elever som valt att byta till JENSEN. Ta del av deras upplevelse hur det är att gå på vår skola och vad som blev förändringen mot tidigare.

LÄS MER

 

 

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt familjeföretag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

Lediga jobb