JENSEN gymnasium Linköping

Vi satsar på att bli gymnasieskolan för de mest målmedvetna eleverna! Inom våra program erbjuder vi två nya profiler som säkerställer att våra elever når de allra högsta nivåerna, profilerna heter Studie elit och Idrott elit.

STUDIE ELIT IDROTT ELIT

Vi på JENSEN vill att du ska nå en mycket hög kunskapsnivå men även utmanas intellektuellt så att du lär dig tänka själv, tänka fritt och tänka stort.

Vågar du börja?

Se filmen

ELIT-satsning

Läs om våra program, samt våra två nya profiler som hjälper dig till toppen.

Här hittar du information kring skolan, terminstider och våra valbara kurser.

Utöver öppet hus, kan ni alltid mejla eller ringa för direkta frågor.

JENSEN Gymnasium

Varmt välkomna till vårt nästa öppna hus den
26 januari kl 12.00 – 14.00
på Sankt Larsgatan 21

Vid frågor tveka inte att kontakta rektor Vesna Pavlovic.

Prova-på JENSEN i verkligheten!

Välkommen att besöka oss på en prova-på-dag där du får göra lektionsbesök och vi ger en kort introduktion till skolan och hur det är att gå hos oss. Anmäl intresse via länken nedan.

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag.

jobba med oss