Linköping

JENSEN gymnasium Linköping

JENSEN gymnasium Linköping är ett gymnasium som bryr sig om att det ska gå bra för dig. Vi söker dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero, lärarledda lektioner och bildning.

Våra program
Välkommen på
Öppet hus!

VÄLKOMMEN TILL JENSEN LINKÖPING

För att göra det enklare för dig som ska välja till gymnasiet har vi spelat in en film om vår skola. I den får du möta några av våra lärare, elever och rektor där de berättar om hur det är att gå hos oss.

elev för en dag

Du får möjlighet att prova på hur det är att gå hos oss genom att följa med en klass under två timmar. Du får prova på SA, NA eller EK och se hur vi arbetar med infärgning av profilerna. Du kommer även att få träffa skolans rektor och studie- och yrkesvägledare som berättar mer om JENSEN och kan svara på dina frågor.

TILL ANMÄLAN

Hur det är att gå på JENSEN

Vi söker dig som vill fokusera på studier och gå på en skola som värdesätter studiero, lärarledda lektioner och som satsar på högre akademiska studier.

Må bra - prestera bättre

Mår man bra så presterar man bättre, därför sätter vi hälsan i fokus. Se filmen om JENSENs hälsoprofil!

Vårt gymnasium i Linköping

Presentation

Läs om våra program och vår nya profil som hjälper dig till toppen.

Presentation

Här hittar du information kring skolan, terminstider och våra valbara kurser.

Presentation

Utöver öppet hus, kan ni alltid mejla eller ringa för direkta frågor.

INTRESSERAD AV OSS?

Vill du boka en visning på vår skola, se hur en lektion fungerar eller komma i kontakt med rektorn eller kanske en annan elev? Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Till intresseanmälan

Vad tycker våra JENSEN-föräldrar?

“Ordning och reda. Tydliga regler. Engagerade lärare med ett mål att eleven ska få bra kunskap och erfarenheter till arbetslivet.”

“Att min son inte avskyr skolan för första gången på 10 år. Han uppskattar ordningen o kvaliteten på lärarna, vilket i sin tur gör att vi som föräldrar är glada för hans skull. Så det vi uppskattar mest, är den lite striktare hållningen skolan håller samt sonens coach, som är mycket uppskattad och verkar kunna se lite bakom sonens ”fasad”

“Jag vill bara säga tack. Tack för allt ni på Jensen gör för våra ungdomar! Då jag själv arbetar i skolans värld, grundskolan, så har jag lyft Jensen som ett utmärkt exempel på tydlighet och ett fantastiskt lärande för eleverna på min arbetsplats.”

De valde att byta till JENSEN

Möt Amaliya och David, två av de elever som valt att byta till JENSEN. Ta del av deras upplevelse hur det är att gå på vår skola och vad som blev förändringen mot tidigare.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM