Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN gymnasium Linköping

Vi satsar på att bli gymnasieskolan för de mest målmedvetna eleverna! Inom våra program erbjuder vi två nya profiler som säkerställer att våra elever når de allra högsta nivåerna, profilerna heter Studie elit och Idrott elit.

STUDIE ELIT IDROTT ELIT


 

Vi på JENSEN vill att du ska nå en mycket hög kunskapsnivå men även utmanas intellektuellt så att du lär dig tänka själv, tänka fritt och tänka stort.

Vågar du börja?

Se filmen

 

Läs mer

ELIT-satsning

Läs om våra program, samt våra två nya profiler som hjälper dig till toppen.

Om skolan

Här hittar du information kring skolan, terminstider och våra valbara kurser.

Kontakt

Utöver öppet hus, kan ni alltid mejla eller ringa för direkta frågor.

JENSEN Gymnasium

Öppet hus

Öppet hus

Varmt välkomna till vårt nästa öppna hus den
17 november kl 12.00 – 14.00
på Sankt Larsgatan 21

Vid frågor tveka inte att kontakta rektor Vesna Pavlovic.

 

Prova-på JENSEN i verkligheten!

Välkommen att besöka oss på en prova-på-dag där du får göra lektionsbesök och vi ger en kort introduktion till skolan och hur det är att gå hos oss. Anmäl intresse via länken nedan.

Anmälan

För dig med höga ambitioner med både studier och idrott finns nu möjlighet att läsa Ekonomi på JENSEN gymnasium Norra kombinerat med elitryttarsatsning på Runsten Equestrian! 

Schemat för idrottsklassen är specialanpassat för att kunna ha tid för din ridning 4-5 eftermiddagar i veckan. Du läser Specialidrott- ridning 1 & 2 som individuellt val där skolan samarbetar med din tränare.

Läs mer

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

  jobba med oss