JENSEN gymnasium i Helsingborg slog upp portarna 2009. Vi finns i fräscha lokaler på Kaliforniegatan i centrala Helsingborg, nära till både tåg- och bussförbindelser. Vi finns till för dig som har höga ambitioner! Det kan vara akademiska ambitioner eller att bli entreprenör, säljare eller projektledare. Eller varför inte både och? Vi sätter ribban högt både vad gäller att förbereda dig för högre studier samt för näringslivet och företagande.

Vad utmärker JENSEN i Helsingborg?

• Varje år får elever som läser moderna språk möjlighet att åka till Bryssel på en studieresa. Där får de bland annat använda sina språkkunskaper och besöka Europaparlamentet.

• Vi satsar stort på Ung Företagsamhet och flera av våra elever säger att driva ett UF-företag är det roligaste och mest utvecklande under gymnasietiden.

• Exempel på våra samarbetspartners är:

• E-commerce park

• Pyramid Communication AB