I bästa läge i Kopparlunden, Västerås kommer JENSEN att öppna ett kvalitetsgymnasium till hösten 2022. Fastighetsbolaget Imperia och JENSEN har i veckan signerat ett långsiktigt avtal för gymnasieskola med plats för upp till 480 elever på teoretiska program.

Om projektet
Det nya gymnasiet kommer vara beläget i den attraktiva stadsdelen Kopparlunden och ägs av Imperia Fastigheter. Skolans lokaler omfattar 1821 kvm, och har ett stort antikvariska värde och kommer därför renoveras med varsamhet. Med en investering på cirka 75 miljoner kronor görs en totalrenovering av den kulturskyddade fastigheten dit gymnasieskolan flyttar under hösten 2022.

“Vi är stolta över att tillsammans med fastighetsägaren Imperia kunna erbjuda ett nytt gymnasium i bästa läge i attraktiva Kopparlunden, Västerås. JENSEN gymnasium vänder sig till elever med höga ambitioner som värdesätter trygghet och studiero, där kunskaper och bildning alltid kommer först.” - Anna Wiger Jensen, Operativ chef på JENSEN.

Hur det är att gå på JENSEN:

Må bra - prestera bättre:

Hör Skolchef Sara Taflin berätta om JENSEN gymnasium: