Om gymnasieskolan i Norrköping

JENSEN gymnasium Norrköping finns i ljusa och fräscha skollokaler på Holmentorget, nära kongresshallen i centrala Norrköping. Vi är en skola som arbetar med att träna dig för verkligheten, oavsett om det gäller framtida studier eller arbetsliv. Träning för verkligheten och våra ledstjärnor: AMBITION, DISCIPLIN, MOD och OMTANKE genomsyrar all vår verksamhet.

SKOLAN FÖR DIG MED HÖGA AMBITIONER

Vi på JENSEN söker dig med höga ambitioner. Vi tror på dig och dina drömmar, därför sätter vi ribban högt när vi förbereder dig för högre akademiska studier, samt för att du ska kunna lyckas inom näringslivet och företagande. Vi ställer krav på dig men ger dig också rätt träning för att lyckas. Vi tränar din disciplin eftersom uthållighet är nyckeln till framgång. För att du ska nå en mycket hög kunskapsnivå lägger vi främst tonvikt på läsning och faktakunskaper. Bildning är målet!

Må bra - prestera bättre:

Hör Skolchef Sara Taflin berätta om JENSEN gymnasium:

Bild på byggnaden:

Fasad JENSEN gymnasium Norrköping

Om du har frågor, tveka inte på att kontakta rektor Lotten Robertsson.