Hoppa till huvudinnehåll

Jönköping

JENSEN gymnasium Jönköping

JENSEN gymnasium i Jönköping slog upp portarna 2009 och har blivit en mycket omtyckt skola med gott rykte. Du hittar oss på Östra Storgatan 7, mitt i centrala Jönköping.

Våra program Intresseanmälan

JENSEN gymnasium i Jönköping slog upp portarna 2009 och har blivit en mycket omtyckt skola med gott rykte. Du hittar oss på Östra Storgatan 7, mitt i centrala Jönköping.

LÄR KÄNNA OSS PÅ JENSEN Jönköping

BESÖK SKOLAN

INTRESSEANMÄLAN

Är du intresserad av JENSEN gymnasium? Då är du varmt välkommen att boka in dig för ett besök hos oss.

Har du en fråga eller vill bli kontaktad av oss för påminnelser av Öppet hus etc? Fyll då gärna i din intresseanmälan via länken nedan!

 

VÄLKOMMEN PÅ PERSONLIG VISNING

Nu har du chansen att komma och träffa oss, då kan du passa på att ställa alla dina frågor samtidigt som du får se våra lokaler. Hjärtligt välkommen kontakta rektor Mirza Basic, mirza.basic@jenseneducation.se  för att boka en personlig visning!

Boka här

Vårt gymnasium i Jönköping

Presentation

Program

Här kan du läsa mer om våra program och inriktningar.

Presentation

Om skolan

Här hittar du information kring terminstider och våra valbara kurser.

Presentation

Kontakt

Om du har frågor, tveka inte på att kontakta oss!

 

Läs kriminologi!

Tycker du att det är intressant att analysera mänskligt beteende, diskutera varför människor agerar som de gör i olika situationer och vill arbeta med människor i framtiden? I så fall kommer samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning mot beteendevetenskap på JENSEN gymnasium Jönköping att passa dig perfekt!

Läs mer

 

Välkommen till JENSEN Jönköping

För att göra det enklare för dig som ska välja till gymnasiet har vi spelat in en film om vår skola. I den får du möta några av våra lärare, elever och rektor där de berättar om hur det är att gå hos oss.

 

SE FILMEN

 

 

Att gå på JENSEN

Vi söker dig som vill fokusera på studier och gå på en skola som värdesätter studiero, lärarledda lektioner och som satsar på högre akademiska studier.

SE FILMEN MED VÅRA ELEVER

BESÖK SKOLAN KONTAKTA OSS