Jönköping

JENSEN gymnasium Jönköping

JENSEN gymnasium i Jönköping slog upp portarna 2009 och har blivit en mycket omtyckt skola med gott rykte. Du hittar oss på Östra Storgatan 7, mitt i centrala Jönköping.

Våra program Se filmen om skolan

LÄR KÄNNA OSS PÅ JENSEN Jönköping

BESÖK SKOLAN

INTRESSEANMÄLAN

Är du intresserad av JENSEN gymnasium? Då är du varmt välkommen att boka in dig för ett besök hos oss.

Har du en fråga eller vill bli kontaktad av oss för påminnelser av Öppet hus etc? Fyll då gärna i din intresseanmälan via länken nedan!

Prova-på JENSEN i verkligheten!

Välkommen att besöka oss på en prova-på-dag där du får göra lektionsbesök och vi ger en kort introduktion till skolan och hur det är att gå hos oss. Anmäl intresse genom att maila rektor Mirza Basic.

Anmäl här

VÄLKOMMEN PÅ PERSONLIG VISNING

Nu har du chansen att komma och träffa oss på en coronaanpassad visning, då kan du passa på att ställa alla dina frågor samtidigt som du får se våra lokaler. Hjärtligt välkommen kontakta rektor Mirza Basic, mirza.basic@jenseneducation.se  för att boka en personlig visning!

Boka här

Vårt gymnasium i Jönköping

Presentation

Här kan du läsa mer om våra program och inriktningar.

Presentation

Här hittar du information kring terminstider och våra valbara kurser.

Presentation

Om du har frågor, tveka inte på att kontakta oss!

Läs kriminologi!

Tycker du att det är intressant att analysera mänskligt beteende, diskutera varför människor agerar som de gör i olika situationer och vill arbeta med människor i framtiden? I så fall kommer samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning mot beteendevetenskap på JENSEN gymnasium Jönköping att passa dig perfekt!

Välkommen till jensen JÖNKÖPING

För att göra det enklare för dig som ska välja till gymnasiet har vi spelat in en film om vår skola. I den får du möta några av våra lärare, elever och rektor där de berättar om hur det är att gå hos oss.

SE FILMEN

Hur det är att gå på JENSEN

Vi söker dig som vill fokusera på studier och gå på en skola som värdesätter studiero, lärarledda lektioner och som satsar på högre akademiska studier.

Se filmen

Må bra - prestera bättre

Mår man bra så presterar man bättre, därför sätter vi hälsan i fokus. Se filmen om JENSENs hälsoprofil!

Se filmen

INTRESSERAD AV OSS?

Vill du boka en visning på vår skola, se hur en lektion fungerar eller komma i kontakt med rektorn eller kanske en annan elev? Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Till intresseanmälan

Vad tycker våra JENSEN-föräldrar?

“Ordning och reda. Tydliga regler. Engagerade lärare med ett mål att eleven ska få bra kunskap och erfarenheter till arbetslivet.”

“Att min son inte avskyr skolan för första gången på 10 år. Han uppskattar ordningen o kvaliteten på lärarna, vilket i sin tur gör att vi som föräldrar är glada för hans skull. Så det vi uppskattar mest, är den lite striktare hållningen skolan håller samt sonens coach, som är mycket uppskattad och verkar kunna se lite bakom sonens ”fasad”

“Jag vill bara säga tack. Tack för allt ni på JENSEN gör för våra ungdomar! Då jag själv arbetar i skolans värld, grundskolan, så har jag lyft Jensen som ett utmärkt exempel på tydlighet och ett fantastiskt lärande för eleverna på min arbetsplats.”

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

BESÖK SKOLAN KONTAKTA OSS