Hoppa till huvudinnehåll

Göteborg

JENSEN gymnasium Göteborg

JENSEN gymnasium i Göteborg slog upp portarna 2007 på Stora Nygatan i centrala Göteborg. Vi satsar stort på Ung Företagsamhet och flera av våra elever säger att driva ett UF-företag är det roligaste och mest utvecklande under gymnasietiden. 

Ansökan om reservplats Intresseanmälan

JENSEN gymnasium i Göteborg slog upp portarna 2007 på Stora Nygatan i centrala Göteborg. Vi satsar stort på Ung Företagsamhet och flera av våra elever säger att driva ett UF-företag är det roligaste och mest utvecklande under gymnasietiden. 

LÄR KÄNNA OSS PÅ JENSEN Göteborg

BESÖK SKOLAN

INTRESSEANMÄLAN

Är du intresserad av JENSEN gymnasium? Då är du varmt välkommen att boka in dig för ett besök hos oss.

Har du en fråga eller vill bli kontaktad av oss för påminnelser av Öppet hus etc? Fyll då gärna i din intresseanmälan via länken nedan!

Om JENSEN gymnasium Göteborg

Presentation

Program

Här kan du läsa mer om våra gymnasieprogram och inriktningar i Göteborg.

Presentation

Om skolan

Här hittar du information kring terminstider på vår gymnasieskola i Göteborg, Ung Företagsamhet och valbara kurser.

Presentation

Kontakt

Vill du ha svar på något om vår gymnasieskola, har frågor om gymnasievalet eller undrar om någonting annat? Välkommen att kontakta oss!

 

Nyhet!

Ny profil på Samhällsprogrammet

Tycker du att det är intressant att analysera mänskligt beteende, diskutera varför människor agerar som de gör i olika situationer och vill arbeta med människor i framtiden? Till hösten startar vi den nya profilen Kriminologi på Samhällsprogrammet.

Läs mer

Teknikprogrammet

Profil Systemvetare

Är du nyfiken på teknikprogrammet? Ta chansen och prova på hur en dag på teknikprogrammet kan se ut!
Vår utbildning ger dig specialistkompetens som systemvetare och programmerare med mycket hög efterfrågan i framtiden.

Anmälan

Samarbete med hockeyclub Hovås

Hovås logo

JENSEN gymnasium Göteborg har ett samarbete med hockeyclub Hovås.

Samarbetet ger skolungdomar möjlighet att kombinera en kvalificerad gymnasieutbildning med elitsatsning på hockey. Utövar du en annan sport på elitnivå är du också varmt välkommen med en intresseanmälan.

Läs mer

 

Välkommen till JENSEN Göteborg

För att göra det enklare för dig som ska välja till gymnasiet har vi spelat in en film om vår skola. I den får du möta några av våra lärare, elever och rektor där de berättar om hur det är att gå hos oss.

Se filmen

 

 

Hur det är att gå på JENSEN

Vi söker dig som vill fokusera på studier och gå på en skola som värdesätter studiero, lärarledda lektioner och som satsar på högre akademiska studier.

 

Se filmen

 

Må bra - prestera bättre

Mår man bra så presterar man bättre, därför sätter vi hälsan i fokus. Se filmen om JENSENs hälsoprofil!

 

Se filmen

 

Vad tycker våra JENSEN-föräldrar?

“Ordning och reda. Tydliga regler. Engagerade lärare med ett mål att eleven ska få bra kunskap och erfarenheter till arbetslivet.”

“Att min son inte avskyr skolan för första gången på 10 år. Han uppskattar ordningen o kvaliteten på lärarna, vilket i sin tur gör att vi som föräldrar är glada för hans skull. Så det vi uppskattar mest, är den lite striktare hållningen skolan håller samt sonens coach, som är mycket uppskattad och verkar kunna se lite bakom sonens ”fasad”

“Jag vill bara säga tack. Tack för allt ni på JENSEN gör för våra ungdomar! Då jag själv arbetar i skolans värld, grundskolan, så har jag lyft Jensen som ett utmärkt exempel på tydlighet och ett fantastiskt lärande för eleverna på min arbetsplats.”

BESÖK SKOLAN KONTAKTA OSS