I bästa läge på Kajen vid Nacka Strand och med enastående havsutsikt över Stockholms inlopp och Djurgården startar JENSEN gymnasium hösten 2022. Fastighetsbolaget PEFAB och JENSEN har i veckan signerat ett långsiktigt avtal för gymnasieskola med plats för upp till 480 elever på teoretiska program. Skolans lokaler är 1824 kvm och var tidigare Gants huvudkontor, men som nu byggs om till gymnasium.

Fasaden på JENSEN gymnasium Nacka Strand

Hos oss får du som elev en trivsam och lugn studiemiljö. JENSEN är ett familjeföretag och vår skolkultur präglas av en familjär stämning. Vi är ett gymnasium som bryr sig om att det ska gå bra för dig och att du ska nå din fulla potential.

“Vi är stolta över att tillsammans med fastighetsägaren PEFAB kunna erbjuda ett nytt gymnasium i bästa läge i Nacka Strand. JENSEN gymnasium vänder sig till elever med höga ambitioner som värdesätter trygghet och studiero, där kunskaper och bildning alltid kommer först.” - Anna Wiger Jensen, Operativ chef på JENSEN.

Drönarbild JENSEN gymnasium Nacka Strand
Gatan utanför JENSEN gymnasium Nacka Strand

Se filmen om JENSEN gymnasium:

Hör Skolchef Sara Taflin berätta om JENSEN gymnasium: