Norrköping

JENSEN gymnasium Norrköping

Under hösten 2021 planerar vi att öppna JENSEN gymnasium Norrköping - skolan för dig med höga ambitioner!

Intresseanmälan Läs mer om JENSEN

Vårt gymnasium i Norrköping

Presentation

Här hittar du information om oss och om vår nya gymnasieskola i Norrköping.

Våra program

Här kan du läsa mer om våra gymnasieprogram och inriktningar i gymnasiet i Norrköping.

Kontakt

Vill du ha svar på något om vår gymnasieskola, har frågor om gymnasievalet eller undrar om någonting annat? Välkommen att kontakta oss!

Vi på JENSEN vill att du ska nå en mycket hög kunskapsnivå men även utmanas intellektuellt så att du lär dig tänka själv, tänka fritt och tänka stort.

Vågar du börja?

Se filmen

Start hösten 2021

Till hösten 2021 startar JENSEN gymnasium fyra nya skolor; i Kristianstad, Sundsvall, Norrköping och Växjö.
Följ oss gärna i sociala medier, så håller vi dig uppdaterad på vad som händer på våra skolor.

@ jensen_gymnasium_kristianstad    /    @jensen_gymnasium_sundsvall

@jensengymnasium_norrkoping   /    @jensen_gymnasium_vaxjo

Vad tycker våra JENSEN-föräldrar?

“Ordning och reda. Tydliga regler. Engagerade lärare med ett mål att eleven ska få bra kunskap och erfarenheter till arbetslivet.”

“Att min son inte avskyr skolan för första gången på 10 år. Han uppskattar ordningen o kvaliteten på lärarna, vilket i sin tur gör att vi som föräldrar är glada för hans skull. Så det vi uppskattar mest, är den lite striktare hållningen skolan håller samt sonens coach, som är mycket uppskattad och verkar kunna se lite bakom sonens ”fasad”

“Jag vill bara säga tack. Tack för allt ni på Jensen gör för våra ungdomar, tack för att ni skickar ut tydlig information, tack för att min sons lärare och mentor gör allt för att finnas tillgängliga för eleverna  under rådande omständigheter (och i bättre tider), och tack för att ni tar alla restriktioner på fullt allvar. Då jag själv arbetar i skolans värld, grundskolan, så har jag lyft Jensen som ett utmärkt exempel på tydlighet och ett fantastiskt lärande för eleverna på min arbetsplats.”