Eskilstuna

JENSEN gymnasium Eskilstuna

Hösten 2020 startade JENSEN gymnasium på Rademachergatan 34 i Eskilstuna! Vi är en skola för dig med höga ambitioner och hos oss får du tre utvecklande, utmanande och framförallt roliga år!

Våra program Se filmen om skolan

för elever och föräldrar i årskurs 9

30 november kl. 17.00-19.00

Till anmälan

Obligatorisk föranmälan gäller!

Vid frågor tveka inte att kontakta oss!

VÄLKOMMEN PÅ PERSONLIG VISNING

Nu har du chansen att komma och träffa oss på en coronaanpassad visning, då kan du passa på att ställa alla dina frågor samtidigt som du får se våra lokaler. Hjärtligt välkommen kontakta rektor Catrin Lundberg, catrin.lundberg@jenseneducation.se för att boka en personlig visning!

Boka här

VÄLKOMMEN TILL JENSEN

För att göra det enklare för dig som ska välja till gymnasiet har vi spelat in en film om vår skola. I den får du möta några av våra lärare, elever och rektor där de berättar om hur det är att gå hos oss.

Följ oss på Instagram!

Du missar väl inte att följa oss på Instagram? Här får du hänga med i vår vardag och följa en massa spännande saker som händer på vår skola.

Vårt gymnasium i Eskilstuna

Presentation

Här hittar du information om oss och om vår nya gymnasieskola i Eskilstuna.

Våra program

Här kan du läsa mer om våra gymnasieprogram och inriktningar i gymnasiet i Eskilstuna.

Kontakt

Vill du ha svar på något om vår gymnasieskola, har frågor om gymnasievalet eller undrar om någonting annat? Välkommen att kontakta oss!

Möt Rektor Catrin Lundberg

Lär känna Rektor Catrin Lundberg - hennes bakgrund, varför hon tackade ja till uppdraget på JENSEN, hennes mål med skolan och vad hon gör innan skolan startar i höst.

Till intervjun

Hur det är att gå på JENSEN

Vi söker dig som vill fokusera på studier och gå på en skola som värdesätter studiero, lärarledda lektioner och som satsar på högre akademiska studier.

Må bra - prestera bättre

Mår man bra så presterar man bättre, därför sätter vi hälsan i fokus. Se filmen om JENSENs hälsoprofil!

INTRESSERAD AV OSS?

Vill du boka en visning på vår skola, se hur en lektion fungerar eller komma i kontakt med rektorn eller kanske en annan elev? Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Till intresseanmälan

Vad tycker våra JENSEN-föräldrar?

“Ordning och reda. Tydliga regler. Engagerade lärare med ett mål att eleven ska få bra kunskap och erfarenheter till arbetslivet.”

“Att min son inte avskyr skolan för första gången på 10 år. Han uppskattar ordningen o kvaliteten på lärarna, vilket i sin tur gör att vi som föräldrar är glada för hans skull. Så det vi uppskattar mest, är den lite striktare hållningen skolan håller samt sonens coach, som är mycket uppskattad och verkar kunna se lite bakom sonens ”fasad”

“Jag vill bara säga tack. Tack för allt ni på Jensen gör för våra ungdomar! Då jag själv arbetar i skolans värld, grundskolan, så har jag lyft Jensen som ett utmärkt exempel på tydlighet och ett fantastiskt lärande för eleverna på min arbetsplats.”

UF

UNG FÖRETAGSAMHET

På JENSEN får du läsa Ung Företagsamhet på elitnivå. Vi har tagit hem totalt 84 priser genom åren.

Hälsoprofil

HÄLSOPROFIL

Din hälsa, utveckling och studieglädje är nyckeln till en framgångsrik och välfungerande skolgång.

Ledarskap

UTVECKLA DITT LEDARSKAP

Du kanske inte tror det nu, men du kan vara en framtida ledare eller chef.

”På JENSEN har jag utvecklats som person. Våra engagerade lärare hjälper mig att nå mina mål och gör att jag utmanar mig själv”

– Linnea, Årskurs 2

”Lärarna är engagerade och bryr sig om dig som individ, de vill både att du får bra betyg men också att du mår bra!”

– Dimitri, Årskurs 2

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM