Eskilstuna

Om skolan

 

Hösten 2020 öppnade vi vårt gymnasium i ljusa lokaler i centralt belägen fastighet på Rademachergatan 34, ett kvarter från Kungsgatan, Eskilstunas gågata. Nära till grönområden såsom Strömsholmen och Rothoffsparken. All tänkbar service, butiker, gym, restauranger och caféer endast ett stenkast bort. Tågstationen ligger ca 400 m bort med bra förbindelser till bl a Stockholm och Västerås. I närheten ligger stadens bussgata som är knutpunkten för kommunens busslinjer. 

Skolan för dig med höga ambitioner

Vi på JENSEN söker dig med höga ambitioner. Vi tror på dig och dina drömmar, därför sätter vi ribban högt när vi förbereder dig för högre akademiska studier, samt för att du ska kunna lyckas inom näringslivet och företagande. Vi ställer krav på dig men ger dig också rätt träning för att lyckas. Vi tränar din disciplin eftersom uthållighet är nyckeln till framgång. För att du ska nå en mycket hög kunskapsnivå lägger vi främst tonvikt på läsning och faktakunskaper. Bildning är målet!

"Efter tre år på JENSEN känner jag mig nu förberedd inför mina vidare studier på KTH. Jag har fått lära mig att hitta en studieteknik som fungerar bra för mig, både under egna studier och för arbete i grupp. JENSENs koncept har vant mig vid riktig kurslitteratur och hur jag bäst förhåller mig till en skola utan skåp. Det viktigaste av allt har jag fått lära mig är nyttja den självdisciplin som krävs för att klara av tunga studier"

Linnea Edlund
Fd student på JENSEN Ekskilstuna
VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MIG OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR!