JENSEN gymnasium i Göteborg slog upp portarna 2007 och har blivit en mycket omtyckt skola med gott rykte. Du hittar oss på Stora Nygatan i centrala Göteborg. Vi blev “Årets UF-skola” i Göteborg 2015, alltså bäst på att utbilda i företagande och entreprenörskap. Det är träning för verkligheten!

Vi finns till för dig som har höga ambitioner! Det kan vara akademiska ambitioner eller att bli entreprenör, säljare eller projektledare. Eller varför inte både och?

Vi sätter ribban högt både vad gäller att förbereda dig för högre studier samt för näringslivet och företagande.

Vi har en väl utvecklad elevhälsa sedan många år tillbaka med alla kompetenser på plats på skolan alla dagar i veckan i form av kurator, SYV, specialpedagog och skolsköterska.

Vad utmärker JENSEN i Göteborg?

• Årets UF-skola” i Göteborg 2015,  alltså bäst på att utbilda i företagande och entreprenörsskap.Inom alla program samarbetar vi med universitet och näringsliv, och du får arbeta med verklighetsbaserade case.
  • Exempel på våra samarbetspartners är Västsvenska Handelskammaren, revisions- och rådgivningsföretaget PwC samt Bisnode.
  • Vi satsar stort på Ung Företagsamhet och flera av våra elever säger att driva ett UF-företag är det roligaste och mest utvecklande under gymnasietiden.