Göteborg

Om skolan

JENSEN gymnasium i Göteborg slog upp portarna 2007 på Stora Nygatan i centrala Göteborg. Vi utbildar ungdomar från hela Göteborg och förbereder dig för framtida studier genom träning för verkligen!

Vi finns till för dig som har höga ambitioner! Det kan vara akademiska ambitioner eller att bli entreprenör, säljare eller projektledare. Eller varför inte både och?

Vi sätter ribban högt både vad gäller att förbereda dig för högre studier samt för näringslivet och företagande.

Vi har en väl utvecklad elevhälsa sedan många år tillbaka med alla kompetenser på plats på skolan alla dagar i veckan i form av kurator, SYV, specialpedagog och skolsköterska.

Vad utmärker JENSEN i Göteborg?

Under dina tre år hos oss lär du känna elever från hela Göteborg och utvecklar dina kunskaper kring att arbeta såväl självständigt som i grupp. Genom våra koncept där den mentala träningen och fysiska hälsan står i centrum får du verktyg för att lyckas med dina studier och utveckla långsiktiga tekniker som hjälper dig inte bara hos oss, utan också i dina fortsatta studier. Inom alla våra program länkar vi din utbildning till universitet och näringsliv genom studiebesök och samarbeten. Fryshuset, Renova, Chalmers, Frilagret och Kammarrätten är några exempel. Vi satsar stort på Ung Företagsamhet och flera av våra elever säger att driva ett UF-företag är det roligaste och mest utvecklande under gymnasietiden. 
 

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MIG OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR!