JENSEN gymnasium Uppsala startade 2008 och har på kort tid blivit en omtyckt skola med gott rykte, bland annat på grund av kompetenta och engagerade lärare. Väljer du JENSEN gymnasium kommer du att ha tre roliga och utmanande år framför dig. När du tar studenten kommer du vara väl förberedd inför nästa steg - oavsett om du vill läsa vidare på universitetet, börja jobba eller starta eget företag.

Vi finns till för dig som har höga ambitioner! Det kan vara akademiska ambitioner eller att bli entreprenör, säljare eller projektledare. Eller varför inte både och? Vi sätter ribban högt både vad gäller att förbereda dig för högre studier samt för näringslivet och företagande.

Vad utmärker JENSEN i Uppsala?

• Vi satsar stort på Ung företagsamhet och kurser i entreprenörskap finns på alla våra program.

• Vi finns i ljusa fina lokaler mitt i centrum.

• Vi har en positiv stämning på skolan med engagerade och kompetenta lärare.

• Vi har vunnit Friskolekampen i Uppsala tre år i rad!

• Vi har en stark elevkår som driver roliga projekt och aktiviteter på skolan.