Välkommen till

Örebro

JENSEN gymnasium Örebro finns i ljusa, fräscha lokaler högst upp i Kompassen i centrala Örebro, nära till både tåg- och bussförbindelser. Vi finns till för dig som har höga ambitioner!

SaraZandi-rektor

Välkommen till oss! 

JENSEN gymnasium Örebro, en plats för kunskap, gemenskap och inspiration. Du möts av studiero och är omgiven av andra ambitiösa elever, vilket bidrar till din utveckling. Här finns plats för dig att kombinera idrott och studier med vårt effektiva schema och flexibelt upplägg. Våra engagerade lärare skapar tillsammans en trygg studiemiljö där djupa kunskaper och bildning går hand i hand och vävs samman med en stark skolanda och fina traditioner som får dig som elev att trivas och utvecklas. Vårt mycket centrala läge och effektiva schema gör det dessutom enkelt för dig att kombinera studier med dina fritidsaktiviteter. 

Sara Zandi
Rektor

Läs mer om skolan

Upptäck

Våra program

Väljer du JENSEN gymnasium blir du bättre förberedd inför nästa viktiga steg i livet. Vad du än vill göra. Våra program ger dig en bra grund att stå på och ger många olika alternativ för framtiden.

Örebro
ekonomiprogrammet-jensen

Ekonomi­programmet

Läs mer
A_2880

Natur­programmet

Läs mer
samhälle-program-jensen

Samhälls­programmet

Läs mer
teacher pupils
school pupils

Träning för verkligheten

– Din framtid

På JENSEN tränas du för verkligheten utanför skolan. Med en helhetssyn på din utveckling förbereder vi dig för nästa steg!

Jensens filosofi

Traditioner

& gemenskap

Vi har många traditioner på våra skolor
som bidrar till en härlig gemenskap och sammanhållning.