Välkommen till

Gamla stan

JENSEN gymnasium Gamla stan slog upp portarna 2005 och har blivit en mycket omtyckt skola med gott rykte. Du hittar oss i anrika lokaler i Gamla stan i centrala Stockholm. Vi är flerfaldiga vinnare inom Ung Företagsamhet, alltså bäst i Sverige på att utbilda i företagande och entreprenörskap. Det är träning för verkligheten!

Anna-Lundman-Rektor

Välkommen till oss! 

Välkommen till ett av Stockholms mest populära gymnasium i hjärtat av Gamla stan. Våra engagerade lärare skapar tillsammans en trygg studiemiljö där djupa kunskaper och bildning går hand i hand och vävs samman med en stark skolanda och fina traditioner som får dig som elev att trivas och utvecklas. Vårt unika läge mitt i Gamla stan och vårt effektiva schema gör det dessutom enkelt för dig att kombinera idrott med studier.

Anna Lundman
Rektor

Läs mer om skolan

Upptäck

Våra program

Väljer du JENSEN gymnasium blir du bättre förberedd inför nästa viktiga steg i livet. Vad du än vill göra. Våra program ger dig en bra grund att stå på och ger många olika alternativ för framtiden.

Gamla stan
ekonomiprogrammet-jensen

Ekonomi­programmet

Läs mer
samhälle-program-jensen

Samhälls­programmet

Läs mer
A_2880

Natur­programmet

Läs mer
JENSEN-forsaljning-service-program

Försäljning och service

Läs mer
teacher pupils
school pupils

Träning för verkligheten

– Din framtid

På JENSEN tränas du för verkligheten utanför skolan. Med en helhetssyn på din utveckling förbereder vi dig för nästa steg!

Jensens filosofi

Traditioner

& gemenskap

Vi har många traditioner på våra skolor
som bidrar till en härlig gemenskap och sammanhållning.