Kopparlunden

JENSEN gymnasium Kopparlunden, Västerås

Hösten 2022 startar vi JENSEN gymnasium Kopparlunden i centrala Västerås. Vi är skolan för dig som satsar högt och hos oss får du utvecklande, utmanande och framförallt roliga år.

Se filmen om skolan Våra program

välkommen på personlig visning

Nu har du chansen att komma och träffa oss på en personlig visning, då kan du passa på att ställa alla dina frågor samtidigt som du får se våra lokaler. Boka en personlig visning genom att kontakta annika.skoog@jenseneducation.se

Vårt gymnasium i Kopparlunden

Program

Här kan du läsa mer om våra program och inriktningar vi erbjuder på JENSEN gymnasium Kopparlunden.

Presentation

Här hittar du information kring skolan, terminstider och våra valbara kurser.

Presentation

Om du har frågor, tveka inte på att kontakta oss!

VÄLKOMMEN TILL JENSEN KOPPARLUNDEN

För att göra det enklare för dig som ska välja till gymnasiet har vi spelat in en film om vår skola. I den får du möta några av våra lärare, elever och rektor där de berättar om hur det är att gå hos oss.

Se filmen

Hur det är att gå på JENSEN

Vi söker dig som vill fokusera på studier och gå på en skola som värdesätter studiero, lärarledda lektioner och som satsar på högre akademiska studier.

Må bra - prestera bättre

Mår man bra så presterar man bättre, därför sätter vi hälsan i fokus. Se filmen om JENSENs hälsoprofil!

INTRESSERAD AV OSS?

Vill du boka en visning på vår skola, se hur en lektion fungerar eller komma i kontakt med rektorn eller kanske en annan elev? Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Till intresseanmälan

Vad tycker våra JENSEN-föräldrar?

“Ordning och reda. Tydliga regler. Engagerade lärare med ett mål att eleven ska få bra kunskap och erfarenheter till arbetslivet.”

“Att min son inte avskyr skolan för första gången på 10 år. Han uppskattar ordningen o kvaliteten på lärarna, vilket i sin tur gör att vi som föräldrar är glada för hans skull. Så det vi uppskattar mest, är den lite striktare hållningen skolan håller samt sonens coach, som är mycket uppskattad och verkar kunna se lite bakom sonens ”fasad”

“Jag vill bara säga tack. Tack för allt ni på JENSEN gör för våra ungdomar! Då jag själv arbetar i skolans värld, grundskolan, så har jag lyft Jensen som ett utmärkt exempel på tydlighet och ett fantastiskt lärande för eleverna på min arbetsplats.”