Om skolan

Som JENSEN-elev har du ditt gymnasium centralt i Örebro, granne med Stortorget. Vi har idag vuxit oss stora och finns numer i två fina våningsplan där ena våningen bland annat inrymmer vår nya och moderna labsal. 

Väljer du JENSEN gymnasium kommer du att ha tre roliga och utmanande år framför dig. När du tar studenten kommer du vara väl förberedd inför nästa steg - oavsett om du vill läsa vidare på universitetet, gå ut i arbetslivet eller starta eget företag.

Vi finns till för dig som har höga ambitioner och vi sätter ribban högt när vi förbereder dig för kommande studier och arbetsliv.

VAD UTMÄRKER JENSEN I ÖREBRO?

  • Schemat med lektionerna koncentrerade till ena sidan av dagen och sammanhållen tid att studera självständigt på andra sidan.
  • Vår studiekultur! På JENSEN blir du utmanad och uppmuntrad att fokusera på dina studier, tillsammans med klasskompisar som också har siktet inställt på att lyckas med studierna.
  • Hälsoprofilen med pedagogiska promenader och mental träning. Det lägger grunden för hälsosam livsstil och ger dig verktyg att hantera utmaningar. 
  • Chromebooks och Google Apps hjälper till att göra undervisningen både mer effektiv och roligare genom smidigare samarbeten mellan lärare och elever. Vi använder vår egna lärplattform Campus som uppskattas av både elever och lärare
  • En trivsam och lugn studiemiljö. Vår skola präglas av en familjär stämning mellan lärare och elever. På skolan råder en trivsam och trygg atmosfär vilket bidrar till studiero och goda möjligheter för varje elev att lyckas med sina studier.

 

 

Rektor

Rektor
Sara Zandi
sara.zandi@jenseneducation.se
0722 51 48 61