Linköping

Om skolan

 

JENSEN gymnasium Linköping är en centralt belägen gymnasieskola endast 5 minuter från Resecentrum. Vi är en skola som arbetar med att träna dig för verkligheten, oavsett om det är framtida studier eller arbetsliv.

Träning för verkligheten och våra ledstjärnor AMBITION, DISCIPLIN, MOD och OMTANKE genomsyrar all vår verksamhet. Vi är ett gymnasium som bryr sig om att det ska gå bra för dig. Vi söker dig som vill fokusera på studier och som vill gå på en skola som värdesätter studiero och lärarledda lektioner.

Vad utmärker JENSEN i Linköping?

Positiv studiekultur
En positiv studiekultur med arbetsro och trygghet grundläggande för att nå fina studieresultat. Det är självklarheter för oss och märks på elevernas fina studieresultat och den lugna miljön i skolan.

Engagerade och välutbildade pedagoger
Eleverna utvärderar skolan och lärarnas arbete flera gånger om året. År efter år lyfter eleverna sina engagerade lärare som det absolut bästa med skolan. Eleverna säger att lärarnas kompetens och engagemang gör att man vill lära sig mer. Lärarna sätter alltid dig och dina studier i fokus.

Hög trivsel
Skolan präglas av en tillåtande kultur där varje individ får vara sig själv. Det bidrar till god studiero, trygghet och hög trivsel. På JENSEN gymnasium finns en god gemenskap mellan både eleverna och personalen.

Höga ambitioner
Vår inställning är att du alltid kan nå högre resultat. Därför har vi flera arbetssätt som gör det möjligt för dig att nå dina målbetyg.

Ett nära samarbete med näringsliv och universitet
Skolan har ett nära samarbete med näringsliv och universitet för att du ska vara förberedd för kommande studier och arbetsliv. Vi jobbar med begreppet “Träning för verklighet”.

 

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MIG OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR!