Om skolan

Över hela landet har våra gymnasieskolor utmärkt sig genom att attrahera elever som vill satsa på sina studier. Vi är kända för vår strukturerade undervisning och för en atmosfär präglad av positiv framåtanda. JENSEN gymnasium Linköping är en liten central gymnasieskola där alla känner alla, och där alla hjälper varandra till toppen.


Nya profiler inför hösten 2019

Efter ett par år i Linköping tar vi nu steget att storsatsa på att bli gymnasieskolan för de mest målinriktade eleverna. Genom våra två nya elitsatsningar kommer skolan få en atmosfär präglad av otroligt höga ambitioner.

STUDIE ELIT

Denna profil erbjuds inom våra samtliga program, internt kallar vi det A-profilklass. Inom denna profil har vi in i minsta detalj utvecklat ett arbetssätt som säkerställer att elever skall kunna uppnå högsta betyg i alla ämnen. I denna profil får eleverna välja intensivkurs i ryska eller kinesiska, något vi tror ger dem fördelar i framtida karriärval.

Läs mer

IDROTT ELIT

Denna profil erbjuds inom våra samtliga program. Inom denna profil erbjuds elever att få satsa både på sin idrott och på sina studier. Vårt samarbete med de elitsatsande idrottsklubbarna och våra möjligheter att bättre anpassa schemat till träningstiderna gör detta möjligt.

Läs mer

Ordinarie program

JENSEN gymnasium Linköping erbjuder genom de två nya profilerna, möjligheter för den som söker något väldigt speciellt. Samtidigt fortsätter vi att vara ett konkurrenskraftigt gymnasium även för de som planerar en mer traditionell gymnasietid. JENSEN gymnasium kommer alltid vara ett alternativ för dig med höga ambitioner,

Läs mer


Besök oss på öppet hus!