Hoppa till huvudinnehåll

Helsingborg

JENSEN gymnasium Helsingborg

JENSEN gymnasium i Helsingborg slog upp portarna 2009. Vi finns i fräscha lokaler på Kaliforniegatan i centrala Helsingborg, nära till både tåg- och bussförbindelser. Vi finns till för dig som har höga ambitioner!

Våra program Intresseanmälan

JENSEN gymnasium i Helsingborg slog upp portarna 2009. Vi finns i fräscha lokaler på Kaliforniegatan i centrala Helsingborg, nära till både tåg- och bussförbindelser. Vi finns till för dig som har höga ambitioner!

LÄR KÄNNA OSS PÅ JENSEN Helsingborg

BESÖK SKOLAN

INTRESSEANMÄLAN

Är du intresserad av JENSEN gymnasium? Då är du varmt välkommen att boka in dig för ett besök hos oss.

Har du en fråga eller vill bli kontaktad av oss för påminnelser av Öppet hus etc? Fyll då gärna i din intresseanmälan via länken nedan!

Vårt gymnasium i Helsingborg

Presentation

Program

Här kan du läsa mer om våra program och inriktningar.

Presentation

Om skolan

Här hittar du information kring terminstider, våra valbara kurser och vilka som arbetar hos oss.

Presentation

Kontakt

Om du har frågor, tveka inte på att kontakta oss!

Kombinera idrott med studier

Är du en idrottsperson som önskar få mer träningstid under skoldagen? Då är vi rätta skolan för dig! Hos oss är det viktigt att du får uppleva och upptäcka nya sidor av dig själv. På våra idrottskurser får du utmana dig utanför din comfort-zone. Alla elever läser Idrott 1 och kan sedan välja Idrott 2 och Idrottsspecialisering som valbara kurser. Välkommen du också!

Kriminologi

Vi kan stolt berätta att vi var den första skolan i Helsingborg att erbjuda profilen kriminologi! Vi har under flera år arbetat fram ett gediget program så att vi får in profilen i flera av kurserna som samhällseleverna läser.

Läs mer om våra program och profiler

 

Välkommen till JENSEN Helsingborg

För att göra det enklare för dig som ska välja till gymnasiet har vi spelat in en film om vår skola. I den får du möta några av våra lärare, elever och rektor där de berättar om hur det är att gå hos oss.

Se filmen

 

Hur det är att gå på JENSEN

Vi söker dig som vill fokusera på studier och gå på en skola som värdesätter studiero, lärarledda lektioner och som satsar på högre akademiska studier.

 

Se filmen

 

Må bra - prestera bättre

Mår man bra så presterar man bättre, därför sätter vi hälsan i fokus. Se filmen om JENSENs hälsoprofil!

 

Se filmen

 

Vad tycker våra JENSEN-föräldrar?

“Ordning och reda. Tydliga regler. Engagerade lärare med ett mål att eleven ska få bra kunskap och erfarenheter till arbetslivet.”

“Att min son inte avskyr skolan för första gången på 10 år. Han uppskattar ordningen o kvaliteten på lärarna, vilket i sin tur gör att vi som föräldrar är glada för hans skull. Så det vi uppskattar mest, är den lite striktare hållningen skolan håller samt sonens coach, som är mycket uppskattad och verkar kunna se lite bakom sonens ”fasad”

“Jag vill bara säga tack. Tack för allt ni på JENSEN gör för våra ungdomar! Då jag själv arbetar i skolans värld, grundskolan, så har jag lyft Jensen som ett utmärkt exempel på tydlighet och ett fantastiskt lärande för eleverna på min arbetsplats.”

BESÖK SKOLAN KONTAKTA OSS