Helsingborg

JENSEN gymnasium Helsingborg

JENSEN gymnasium i Helsingborg slog upp portarna 2009. Vi finns i fräscha lokaler på Kaliforniegatan i centrala Helsingborg, nära till både tåg- och bussförbindelser. Vi finns till för dig som har höga ambitioner!

Våra program Se filmen om skolan

27 okt kl. 17-18.30
25 nov kl. 17-18.30
18 jan kl. 17-18.30
27 apr kl. 17-18.30

Till anmälan

Obligatorisk föranmälan gäller!

Vid frågor är du välkommen att kontakta rektor Samar El-Khatib, samar.el-khatib@jenseneducation.se.

Prova-på-dag

Är du intresserad av att se hur det är att gå på JENSEN gymansium? Varmt välkommen på en prova-på-dag! Du får göra lektionsbesök, vi ger en kort introduktion till skolan och hur det är att gå hos oss!

VÄLKOMMEN PÅ PERSONLIG VISNING

Nu har du chansen att komma och träffa oss på en coronaanpassad visning, då kan du passa på att ställa alla dina frågor samtidigt som du får se våra lokaler. Hjärtligt välkommen kontakta rektor Samar El-Khatib, samar.el-khatib@jenseneducation.se. för att boka en personlig visning!

Boka här

VÄLKOMMEN TILL JENSEN

För att göra det enklare för dig som ska välja till gymnasiet har vi spelat in en film om vår skola. I den får du möta några av våra lärare, elever och rektor där de berättar om hur det är att gå hos oss.

Se filmen

Hur det är att gå på JENSEN?

Vi söker dig som vill fokusera på studier och gå på en skola som värdesätter studiero, lärarledda lektioner och som satsar på högre akademiska studier.

Må bra - prestera bättre

Mår man bra så presterar man bättre, därför sätter vi hälsan i fokus. Se filmen om JENSENs hälsoprofil!

Presentation

Här kan du läsa mer om våra program och inriktningar.

Presentation

Här hittar du information kring terminstider, våra valbara kurser och vilka som arbetar hos oss.

Presentation

Om du har frågor, tveka inte på att kontakta oss!

Välkommen till JENSEN gymnasium Helsingborg!

Det är inte lätt att välja gymnasium. Här ger våra rektorer dig en inblick i vad du erbjuds om du börjar hos oss.

Lycka till med ditt val!

Se filmen

Vad tycker våra JENSEN-föräldrar?

“Ordning och reda. Tydliga regler. Engagerade lärare med ett mål att eleven ska få bra kunskap och erfarenheter till arbetslivet.”

“Att min son inte avskyr skolan för första gången på 10 år. Han uppskattar ordningen o kvaliteten på lärarna, vilket i sin tur gör att vi som föräldrar är glada för hans skull. Så det vi uppskattar mest, är den lite striktare hållningen skolan håller samt sonens coach, som är mycket uppskattad och verkar kunna se lite bakom sonens ”fasad”

“Jag vill bara säga tack. Tack för allt ni på Jensen gör för våra ungdomar! Då jag själv arbetar i skolans värld, grundskolan, så har jag lyft Jensen som ett utmärkt exempel på tydlighet och ett fantastiskt lärande för eleverna på min arbetsplats.”

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM