Kristianstad

JENSEN gymnasium Kristianstad

Vi är en skola för dig med höga ambitioner och hos oss får du tre utvecklande, utmanande och framförallt roliga år!

Se filmen om JENSEN Våra program

LÄR KÄNNA OSS PÅ JENSEN Kristianstad

BESÖK SKOLAN

INTRESSEANMÄLAN

Är du intresserad av JENSEN gymnasium? Då är du varmt välkommen att boka in dig för ett besök hos oss.

Har du en fråga eller vill bli kontaktad av oss för påminnelser av Öppet hus etc? Fyll då gärna i din intresseanmälan via länken nedan!

Vårt gymnasium i Kristianstad

Presentation

Vi på JENSEN söker dig med höga ambitioner. Vi tror på dig och dina drömmar, därför sätter vi ribban högt när vi förbereder dig för högre akademiska studier.

Presentation

Här kan du läsa mer om våra program och inriktningar.

Presentation

Om du har frågor, tveka inte på att kontakta oss!

VÄLKOMMEN TILL JENSEN KRISTIANSTAD

För att göra det enklare för dig som ska välja till gymnasiet har vi spelat in en film om vår skola. I den får du möta några av våra lärare, elever och rektor där de berättar om hur det är att gå hos oss.

Se filmen

Hur det är att gå på JENSEN

Vi söker dig som vill fokusera på studier och gå på en skola som värdesätter studiero, lärarledda lektioner och som satsar på högre akademiska studier.

Må bra - prestera bättre

Mår man bra så presterar man bättre, därför sätter vi hälsan i fokus. Se filmen om JENSENs hälsoprofil!

INTRESSERAD AV OSS?

Vill du boka en visning på vår skola, se hur en lektion fungerar eller komma i kontakt med rektorn eller kanske en annan elev? Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Till intresseanmälan

Vad tycker våra JENSEN-föräldrar?

“Ordning och reda. Tydliga regler. Engagerade lärare med ett mål att eleven ska få bra kunskap och erfarenheter till arbetslivet.”

“Att min son inte avskyr skolan för första gången på 10 år. Han uppskattar ordningen o kvaliteten på lärarna, vilket i sin tur gör att vi som föräldrar är glada för hans skull. Så det vi uppskattar mest, är den lite striktare hållningen skolan håller samt sonens coach, som är mycket uppskattad och verkar kunna se lite bakom sonens ”fasad”

“Jag vill bara säga tack. Tack för allt ni på JENSEN gör för våra ungdomar! Då jag själv arbetar i skolans värld, grundskolan, så har jag lyft Jensen som ett utmärkt exempel på tydlighet och ett fantastiskt lärande för eleverna på min arbetsplats.”

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

BESÖK SKOLAN KONTAKTA OSS