Välkommen till

Norra

Norra ligger i trevliga lokaler precis vid Vanadislunden i Vasastan, nära till både Odenplan och Tekniska högskolan. Vi är en skola som satsar på dig!

Anna-Keding-Porträtt

Välkommen till oss! 

JENSEN gymnasium Norra, en plats för kunskap, gemenskap och inspiration. Hos oss möts du av studiero och är omgiven av andra ambitiösa elever, vilket bidrar till din utveckling. Här finns plats för dig att kombinera studier och idrott utifrån vårt effektiva schema. Våra engagerade och omtyckta lärare skapar tillsammans en trygg studiemiljö där djupa kunskaper och träning för verkligheten går hand i hand med en stark skolanda och roliga traditioner som får dig som elev att både trivas och utvecklas. Vi är centralt belägna med närhet både till Odenplan och Tekniska högskolan (Östra station)

Anna Keding
Rektor

Läs mer om skolan

Upptäck

Våra program

Väljer du JENSEN gymnasium blir du bättre förberedd inför nästa viktiga steg i livet. Vad du än vill göra. Våra program ger dig en bra grund att stå på och ger många olika alternativ för framtiden.

Norra
ekonomiprogrammet-jensen

Ekonomi­programmet

Läs mer
A_2880

Natur­programmet

Läs mer
samhälle-program-jensen

Samhälls­programmet

Läs mer
teknik-programmet-jensen

Teknik­programmet

Läs mer
teacher pupils
school pupils

Träning för verkligheten

– Din framtid

På JENSEN tränas du för verkligheten utanför skolan. Med en helhetssyn på din utveckling förbereder vi dig för nästa steg!

Jensens filosofi

Traditioner

& gemenskap

Vi har många traditioner på våra skolor
som bidrar till en härlig gemenskap och sammanhållning.