Hoppa till huvudinnehåll
Välkommen till

JENSEN gymnasium Norra

Norra ligger i trevliga lokaler precis vid Vanadislunden i Vasastan, nära till både Odenplan och Tekniska högskolan. Vi är en skola som satsar på dig!

Intresseanmälan Öppet hus


Läs mer

Program

Här kan du läsa mer om våra program och inriktningar.

Om skolan

Här hittar du information kring skolan, terminstider och våra valbara kurser.

Kontakt

Om du har frågor, tveka inte på att kontakta oss!

JENSEN Gymnasium

Nytt program!

Teknikprogrammet med inriktning Informations- och medieteknik

Vill du vara med och leda den tekniska utvecklingen i framtiden? Då kan teknikprogrammet med IT-inriktning på JENSEN vara rätt för dig! Till nästa höst startar vi upp teknikprogrammet på JENSEN gymnasium Norra!

Läs mer

Öppet hus

Öppet hus

Varmt välkomna på öppet hus
3 december kl 18.00 – 19.30
på Tulegatan 44, Stockholm

Vid frågor tveka inte att kontakta rektor Anna Keding.

Media - PR & Reklam

Samhällsvetenskapsprogrammet - Inriktning Media, Profil PR & Reklam

Med lärare från branschen får du en utbildning som ligger i tiden, med fokus på PR och reklam. Vi arbetar självklart med modern teknik och aktuella programvaror. Hos oss får du arbeta med systemkamera i en professionell fotostudio - och i vår Macstudio får du bl.a. lära dig bildbehandling och reklamdesign.

Läs mer

"JENSEN har ett effektivt schema vilket innebär att jag går i skolan varannan vecka på förmiddagen och varannan vecka på eftermiddagen. Schemat kräver egen planering och en del självstudier vilket är perfekt för mig då jag behöver anpassa mina studier efter min ridning. När jag har eftermiddagslektioner kan jag träna på förmiddagen och tvärtom. JENSENs schema är perfekt för dig som vill kombinera skolan med en idrott!"
- Rasmus Svensson, åk 3

Läs mer

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

  jobba med oss

Aktuellt