Norra ligger i trevliga lokaler precis vid natursköna Vanadislunden i Vasastan, nära både Odenplan och Tekniska högskolan/Östra station. Vi är en skola som satsar på dig! Vi räknar med att du gör detsamma!

Norra

Vi tog emot våra första gymnasieelever 2003 och i vår släpper vi ut vår 12:e generation studenter; Tränade för verkligheten! Under åren har vi vunnit flera priser inom exempelvis Ung företagsamhet och Unga forskare, samt med glädje välkomnat många yngre syskon och bekanta till tidigare studenter.

JENSEN Norra är skolan för dig med ambitioner!

Vad utmärker JENSEN gymnasium Norra?

• Det bästa med skolan enligt våra elever är de engagerade lärarna, det effektiva schemat och möjligheten att få vara med att påverka.
  • Den goda och varma stämningen och “skolandan”.
  • Engagerade elevföreningar och starka traditioner som förgyller skoltiden!
  • På alla våra program har du möjlighet att driva eget företag genom UF - ungt företagande
  • Enligt skolinspektionen har vi tryggast elever av alla grund- och gymnasieskolor inom JENSEN.
  • På ekonomiprogrammet kan du ta studenten som diplomerad gymnasieekonom.
  • Flera samarbeten vi med universitet och näringsliv. Exempel på våra samarbetspartners är Vetenskapens hus, KTH och SU, Mälardalens högskola, MAQS lawfirm, Riksbanken och Juristakademien.
  • Våra lärare är på plats i skolan under hela dagen. Tillgängliga lärare och en trygg skolmiljö gör att du har alltid möjlighet att studera på plats även utanför lektionstid.