Hoppa till huvudinnehåll
Välkommen till

JENSEN gymnasium Södra

JENSEN gymnasium Södra slog upp portarna 2005 och har blivit en mycket omtyckt skola med gott rykte. Du hittar oss i anrika lokaler i Gamla stan i centrala Stockholm. Vi blev “Årets UF-skola” 2014, alltså bäst i hela Sverige på att utbilda i företagande och entreprenörskap. Det är träning för verkligheten!

Intresseanmälan Öppet hus


Läs mer

Program

Här kan du läsa mer om våra program och inriktningar.

Om skolan

Här hittar du information kring skolan, terminstider och våra valbara kurser.

Kontakt

Om du har frågor, tveka inte på att kontakta oss!

JENSEN Gymnasium

Öppet hus

Öppet hus

Varmt välkomna på öppet hus
28 november kl 18.00 – 19.30
på Stora Nygatan 30, Gamla stan

Vid frågor tveka inte att kontakta rektor Jonatan Laurent.

"JENSEN har ett effektivt schema vilket innebär att jag går i skolan varannan vecka på förmiddagen och varannan vecka på eftermiddagen. Schemat kräver egen planering och en del självstudier vilket är perfekt för mig då jag behöver anpassa mina studier efter min ridning. När jag har eftermiddagslektioner kan jag träna på förmiddagen och tvärtom. JENSENs schema är perfekt för dig som vill kombinera skolan med en idrott!"
- Rasmus Svensson, åk 3

Läs mer

Cornelia

Nöjda elever

"Jag gillar lärarna på skolan väldigt mycket för att de är så engagerade i eleverna och vill att vi ska lyckas och nå våra mål! Man har även en väldigt öppen relation till lärarna så man kan ha bra konversationer med dem utan att det blir stelt vilket jag tycker är väldigt viktigt. Jag tycker väldigt mycket om min klass och vi har en jättebra sammanhållning. " - Cornelia, åk 3

Läs mer 

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

  jobba med oss

Aktuellt