Hoppa till huvudinnehåll

Teknik

Vill du vara med och leda den tekniska utvecklingen i framtiden? Då kan Teknikprogrammet med IT-inriktning på JENSEN vara rätt för dig! En bred teoretisk utbildning med betoning på IT och som ger många valmöjligheter för högre studier eller jobb i framtiden.

Inriktning – Informations- och medieteknik


Inriktning Informations- och medieteknik


På teknikprogrammet på JENSEN får du en bred IT-utbildning fördjupade kunskaper i webbutveckling, datakunskap, programmering. Du lär dig programmeringsspråket Java, IT-världens motsvarighet till latin (fast lättare). JENSEN har lång och gedigen erfarenhet av avancerade IT-utbildningar för professionella.

Profil - IT & Natur
Webbutveckling, datakunskap, programmering läs Ma4 och Fy2 för samma behörighet som Natur för stora valmöjligheter för högskolestudier.

Profil - IT-Utveckling och design
Mer fokus på IT. Möjlighet att välja Ma4 och Fy2 som individuellt val.


Här kan du läsa programmet med profil IT-Utveckling och design.

Skåne
Malmö

Stockholm

Övriga Sverige

 


Här kan du läsa programmet med profil IT & Natur.

Skåne
Malmö

Stockholm
Norra

Övriga Sverige
Göteborg

JENSEN Gymnasium

"JENSEN har ett effektivt schema vilket innebär att jag går i skolan varannan vecka på förmiddagen och varannan vecka på eftermiddagen. Schemat kräver egen planering och en del självstudier vilket är perfekt för mig då jag behöver anpassa mina studier efter min ridning. När jag har eftermiddagslektioner kan jag träna på förmiddagen och tvärtom. JENSENs schema är perfekt för dig som vill kombinera skolan med en idrott!"
- Rasmus Svensson, åk 3

Läs mer

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

  jobba med oss