Utveckla ditt

Ledarskap

Att leda andra börjar alltid med att kunna leda sig själv. Utifrån intresse och ambition får du på JENSEN testa på att utveckla ditt ledarskap för att leda andra. Vi tränar dig för att bli en framtida chef eller ledare.

Ledarskap i tre steg

Du kanske inte tror det nu, men du kan vara en framtida ledare eller chef. Verkligt bra ledare är mycket kunniga inom sitt område, de har en vision och kan leda mot den
genom att entusiasmera andra. Hos oss får du träna på ledarskap genom att leda dig själv och att samarbeta som lagspelare i olika professionella roller och får slutligen pröva att leda andra.

Retorik

Hur får man en publik att lyssna på det man har att säga? Hur övertygar man andra om sin sak? Oavsett om du väljer retorik-kursen eller inte så ingår det i din utbildning hos oss att få öva upp din retoriska förmåga något vi arbetar medvetet med i de flesta kurser. Att prata inför andra kan vara obehagligt när man är ovan, men genom att träna ofta i en trygg miljö vänjer du dig vid att uttrycka dig genom att tala.

”Nu har jag fått testa mitt ledarskap i praktiken och känner mig mycket säkrare att tala inför andra!”

Sebastian Björkén
Åk 3

Diplomerad JENSEN student

Du som når riktigt höga betyg och allt som ingår i Diplomerad JENSEN Student, kan om du tar ett extra ledaransvar på din skola bli utsedd till JENSEN Mastermind. Våra Masterminds får särskilt diplom samt ges möjlighet att bidra mer till skolans utveckling och uppmärksammas av skolans ledning.