Välkommen till

Wenngarn

På JENSEN gymnasium Wenngarn erbjuder vi ett högskoleförberedande Naturbruksprogram med inriktningarna Hästhållning samt Djurvård i en historisk miljö. Vi lägger lika stor vikt vid de teoretiska ämnen som inriktningarnas specialämnen, så att du är väl förberedd för högre studier och får goda förutsättningar till en karriär inom ditt stora intresse.

Pauline-Wollberg

Välkommen till oss! 

JENSEN gymnasium Wenngarn erbjuder dig ett högskoleförberedande Naturbruksprogram inom häst, hund & djursjukvård i en vacker historisk miljö. Vi lägger lika stor vikt vid de teoretiska ämnena som inriktningarnas specialämnen, så att du är väl förberedd för högre studier och får goda förutsättningar till en karriär inom ditt stora intresse. Ta med din häst eller hund, pendla hit eller bo på vårt mysiga internat; oavsett vad blir du en del i vår fina sammanhållning. 

Pauline Wollberg
Rektor

Läs mer om skolan

Upptäck

Våra program

Väljer du JENSEN gymnasium blir du bättre förberedd inför nästa viktiga steg i livet. Vad du än vill göra. Våra program ger dig en bra grund att stå på och ger många olika alternativ för framtiden.

 

Wenngarn
naturbruksprogrammet-JENSEN
naturbruk-sköld-JENSEN

Naturbruks­programmet - Häst

Läs mer
Djursjukvård
naturbruk-sköld-JENSEN

Naturbruks­programmet - Hund­­­­

Läs mer
teacher pupils
school pupils

Träning för verkligheten

– Din framtid

På JENSEN tränas du för verkligheten utanför skolan. Med en helhetssyn på din utveckling förbereder vi dig för nästa steg!

Jensens filosofi

Traditioner

& gemenskap

Vi har många traditioner på våra skolor
som bidrar till en härlig gemenskap och sammanhållning.