JENSEN gymnasium i Västerås slog upp portarna 2009 och har blivit en mycket omtyckt skola med gott rykte. Du hittar oss på Norra Källgatan i centrala Västerås. Hos oss är studierna i fokus och vi satsar stort på att utbilda i företagande och entreprenörsskap. Det är träning för verkligheten!

Vi finns till för dig som har höga ambitioner! Det kan vara akademiska ambitioner eller att bli entreprenör, säljare eller projektledare. Eller varför inte både och? Vi sätter ribban högt både vad gäller att förbereda dig för högre studier samt för näringslivet och företagande.

Vad utmärker JENSEN i Västerås?

• Vi samarbetar med universitet och näringsliv - exempel på våra samarbetspartners är Navii, Care of Haus, Grant Thornton, SEB, Nyföretagarcentrum, Handelskammaren och Science Park
  • Vi satsar stort på Ung Företagsamhet och flera av våra elever säger att driva ett UF-företag är det roligaste och mest utvecklande under gymnasietiden.
  • Vi finns i ljusa och fina lokaler, vi har en positiv och proffsig stämning på skolan och riktigt bra lärare förstås!
  • Våra skickliga lärare har mycket goda ämneskunskaper och ett stort engagemang för eleverna. De stöttar och utmanar dig för att du, utifrån din egen nivå, ska utvecklas maximalt.