Om vårt gymnasium i Sundsvall

Runt om i landet utmärker sig JENSEN gymnasium genom att attrahera elever som vill satsa på sina studier. Vi är välkända för vår strukturerade undervisning och för att sätta ribban högt vad gäller att förbereda elever inför högre studier samt för näringslivet och företagande.

Om skolan i Sundsvall

Höstterminen 2021 öppnar vi upp vårt gymnasium i ljusa och fräscha lokaler i en centralt belägen fastighet i Sundsvall. Vår skola kommer ha gångavstånd till centralstationen med bra förbindelser till bl. a. Timrå och Härnösand.

Hos oss får du som elev en trivsam och lugn studiemiljö. JENSEN är ett familjeföretag och vår skolkultur präglas av en familjär stämning. Vi är ett gymnasium som bryr sig om att det ska gå bra för dig och att du ska nå din fulla potential.

Om du har frågor, tveka inte på att kontakta projektledare Glenn Roswall