Sundsvall

JENSEN gymnasium Sundsvall

Hösten 2022 startar vi JENSEN gymnasium Sundsvall. Vi är skolan för dig som satsar högt och hos oss får du utvecklande, utmanande och framförallt roliga år.

Intresseanmälan Läs mer om skolan

Vi på JENSEN vill att du ska nå en mycket hög kunskapsnivå men även utmanas intellektuellt så att du lär dig tänka själv, tänka fritt och tänka stort.

Vågar du börja?

Se filmen

Start hösten 2021

Till hösten 2021 startar JENSEN gymnasium två nya skolor; i Kristianstad och Norrköping.
Följ oss gärna i sociala medier, så håller vi dig uppdaterad på vad som händer på våra skolor.

@ jensen_gymnasium_kristianstad    /    @jensengymnasium_norrkoping

Vad tycker våra JENSEN-föräldrar?

“Ordning och reda. Tydliga regler. Engagerade lärare med ett mål att eleven ska få bra kunskap och erfarenheter till arbetslivet.”

“Att min son inte avskyr skolan för första gången på 10 år. Han uppskattar ordningen o kvaliteten på lärarna, vilket i sin tur gör att vi som föräldrar är glada för hans skull. Så det vi uppskattar mest, är den lite striktare hållningen skolan håller samt sonens coach, som är mycket uppskattad och verkar kunna se lite bakom sonens ”fasad”

“Jag vill bara säga tack. Tack för allt ni på Jensen gör för våra ungdomar, tack för att ni skickar ut tydlig information, tack för att min sons lärare och mentor gör allt för att finnas tillgängliga för eleverna  under rådande omständigheter (och i bättre tider), och tack för att ni tar alla restriktioner på fullt allvar. Då jag själv arbetar i skolans värld, grundskolan, så har jag lyft Jensen som ett utmärkt exempel på tydlighet och ett fantastiskt lärande för eleverna på min arbetsplats.”

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM