Hoppa till huvudinnehåll

Stockholm

JENSEN har tre gymnasieskolor i centrala Stockholm. Internationella som ligger vid Stureplan, Norra som ligger nära Odenplan och Södra som ligger i Gamla stan. 

Intresseanmälan


JENSEN gymnasium Stockholm


Om du har höga krav på din utbildning så kommer du att trivas på JENSEN! Träning för verkligheten är skolans utbildningsmodell - skapad för att du ska få bästa möjliga studieresultat och tränas inför yrkesliv och högre studier. Som elev på JENSEN gymnasium lär du dig att sätta höga mål och självklart att nå dem!
 

Internationella

JENSEN Internationella är skolan för dig med globala ambitioner! Våra utbildningar har internationellt fokus. Som elev medvetandegörs du om vad som utmärker dig och lär dig att leda sig själv i vår globala värld!
Läs mer

Norra

Norra ligger precis vid Vanadislunden i Vasastan, nära både Odenplan och Tekniska högskolan (Östra station). Vi tog emot våra första gymnasieelever 2003 och har under åren vunnit flera priser inom exempelvis Ung företagsamhet (UF) och Unga forskare.
Läs mer

Södra

JENSEN gymnasium Södra slog upp portarna 2005 och ligger i Gamla stan i centrala Stockholm. 2018 utsågs vi till Stockholms bästa gymnasium på Ung Företagsamhet, alltså bäst på att utbilda i företagande och entreprenörskap.
Läs mer

JENSEN Gymnasium

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

  jobba med oss