Nöjda elever

Cornelia Lundström är 19 år och läser SA-samhäll i åk 3 på JENSEN gymnasium Södra.

Cornelia

Varför valde du JENSEN?
Jag valde skolan eftersom min kompis gick här och rekommenderade den. Jag valde samhällsprogrammet då jag var mest intresserad av de ämnena och jag ville gå ett högskoleförberedande program.

Hur är det att gå på JENSEN?
Jag gillar lärarna på skolan väldigt mycket för att de är så engagerade i eleverna och vill att vi ska lyckas och nå våra mål! Man har även en väldigt öppen relation till lärarna så man kan ha bra konversationer med dem utan att det blir stelt vilket jag tycker är väldigt viktigt. Jag tycker väldigt mycket om min klass och vi har en jättebra sammanhållning.

Vilket är ditt bästa minne från tiden på gymnasiet?
Mitt bästa minne från min gymnasietid är att jag har fått så många nya vänner som jag kommer ha för livet! Även alla roliga saker man har fått uppleva, till exempel JENSEN Summer Games vilket är en stor tävling i skolan mellan alla klasser i slutet av läsåret.

Varför skulle du rekommendera JENSEN till andra?
Jag skulle rekommendera JENSEN för att det är en väldigt annorlunda skola på ett väldigt bra sätt. Det händer mycket på skolan och det viktigaste är att man trivs och trivs med lärarna vilket jag verkligen har gjort! Kommer verkligen sakna JENSEN när jag går ut nu till sommaren!

Är du ute efter nya utmaningar och vill ha en riktigt bra skola? Då är Södra rätt skola för dig!