Nöjda elever

Några ord från våra elever på JENSEN Södra:

“Lärarna på JENSEN Södra motiverar mig och hjälper mig att nå de betygen jag strävar efter. De är så duktiga på att tydligt beskriva hur jag ligger till och hur jag ska utvecklas för att jag ska ta mig vidare och nå mina mål.”

Simon JENSEN Södra

Simon Bredin, EKM16a

"Innan jag började på JENSEN Södra hörde jag andra säga att schemat och lärarna är det bästa med skolan, och det stämmer verkligen! Vi har ett bra effektivt schema och genuint engagerade lärare. Detta hjälper studierna enormt, sen skadar det ju inte att skolan ligger två minuter från tunnelbanan."

Josefine JENSEN Södra

Josefine Henriksson EKM17c

“Det är allra bästa med att gå på JENSEN Södra är att våra lärare förbereder oss inför verkligheten, vårt grundkoncept. Vi får alltid jobba i vår egen takt och får den hjälp och det stöd vi behöver, På så sätt har vi ett väldigt starkt band till våra lärare. Våra lärare anpassar sig efter oss som individer och gör allt som krävs för att vi ska lyckas.”

Tijana JENSEN Södra

Tijana Culic, EKJ17b

"Det bästa med JENSEN Södra är helt klart lärarna. Det märks att lärarna vill att man ska lyckas och de förser oss med allt vi behöver för att lyckas så bra som möjligt i framtiden. Oavsett hur du är som individ kommer lärarna se din kapacitet och anpassa sitt sätt att lära ut så att det passar just dig."

Vilma JENSEN Södra

Vilma Norén EKJ17b

“Det bästa med att gå på JENSEN Södra är främst alla elever och stämningen som vi skapar tillsammans. Men även lärarna som alltid stöttar och motiverar en.”

Sofia

Sofia Gustafsson HA17a

“Lärarna på JENSEN Södra hjälper verkligen sina elever till att nå sina mål. Om du som elev utnyttjar Smart Study passen och är aktiv på dina lektioner, så har du verkligen förutsättningar att lyckas!”

Melina JENSEN Södra

Melina Ertek, NA15