Nöjda elever

Några ord från våra elever på JENSEN Gamla stan:

 

Erik

“Vi har en trevlig miljö på skolan, det känns som både lärare och elever är glada. Det gör att man känner sig trygg och gör JENSEN till en väldigt bra skola.” 
- Erik Axelsson, elev JENSEN gymnasium Gamla stan

 

Ellen Pektas

“Jag valde JENSEN dels på grund av schemat som är flexibelt och förbereder mig för studielivet efter gymnasiet. Men även lärarna som är väldigt pedagogiska och bra på att undervisa. De finns alltid där när man behöver dem.” 
- Ellen Pektas, elev JENSEN gymnasium Gamla stan

 

Eloni

“Mitt drömjobb är att bli kriminolog och eftersom jag går ett högskoleförberedande program kan jag läsa vidare till det efter gymnasiet. Tack vare JENSENs upplägg och struktur känner jag mig trygg i att jag kommer vara väl förberedd för universitetet.” 
- Leoni Lindblom, elev JENSEN gymnasium Gamla stan

 

Simon JENSEN Södra

“Lärarna på JENSEN Gamla stan motiverar mig och hjälper mig att nå de betygen jag strävar efter. De är så duktiga på att tydligt beskriva hur jag ligger till och hur jag ska utvecklas för att jag ska ta mig vidare och nå mina mål.” 
- Simon Bredin, EKM

 

Josefine JENSEN Södra

"Innan jag började på JENSEN Gamla stan hörde jag andra säga att schemat och lärarna är det bästa med skolan, och det stämmer verkligen! Vi har ett bra effektivt schema och genuint engagerade lärare. Detta hjälper studierna enormt, sen skadar det ju inte att skolan ligger två minuter från tunnelbanan."
- Josefine Henriksson EKM

 

Tijana JENSEN Södra

 “Det är allra bästa med att gå på JENSEN Gamla stan är att våra lärare förbereder oss inför verkligheten, vårt grundkoncept. Vi får alltid jobba i vår egen takt och får den hjälp och det stöd vi behöver, På så sätt har vi ett väldigt starkt band till våra lärare. Våra lärare anpassar sig efter oss som individer och gör allt som krävs för att vi ska lyckas.”
- Tijana Culic, EKJ

 

Vilma JENSEN Södra

"Det bästa med JENSEN Gamla stan är helt klart lärarna. Det märks att lärarna vill att man ska lyckas och de förser oss med allt vi behöver för att lyckas så bra som möjligt i framtiden. Oavsett hur du är som individ kommer lärarna se din kapacitet och anpassa sitt sätt att lära ut så att det passar just dig."
- Vilma Norén EKJ

 

Sofia

“Det bästa med att gå på JENSEN Gamla stan är främst alla elever och stämningen som vi skapar tillsammans. Men även lärarna som alltid stöttar och motiverar en.” 
- Sofia Gustafsson HA

 

Melina JENSEN Södra

“Lärarna på JENSEN Gamla stan hjälper verkligen sina elever till att nå sina mål. Om du som elev utnyttjar Smart Study passen och är aktiv på dina lektioner, så har du verkligen förutsättningar att lyckas!”
- Melina Ertek, NA