Hoppa till huvudinnehåll

Handel

Är du bra på att skapa relationer till andra? Drömmer du om att en dag ha ett eget företag? Då är handelsprogrammet det rätta för dig!

Inriktning – Försäljning och entreprenörskap


Du får lära dig hur ett företag drivs, hur en affärsidé kommer till och hur man arbetar i projekt. Du kommer att få kunskaper om ekonomi, marknadsföring, vikten av att ha nöjda kunder och hur du kan få dem att köpa just dina produkter eller tjänster. Utbildningen innehåller bland annat kurser inom Praktisk marknadsföring, Företagande och entreprenörskap samt Företagsekonomi. Du får starta och driva ett eget företag genom Ung Företagsamhet och i utbildningen ingår minst 15 veckors arbetsplatsförlagt lärande (APL). Både Ung Företagsamhet och APL ger dig möjlighet att skapa viktiga kontakter med framtida arbetsgivare.

Inriktning Försäljning och entreprenörskap


På alla våra skolor där vi erbjuder handelsprogrammet har vi inriktningen försäljning och entreprenörskap.

Stockholm
Södra

Övriga Sverige
Göteborg
Jönköping

JENSEN Gymnasium

"JENSEN har ett effektivt schema vilket innebär att jag går i skolan varannan vecka på förmiddagen och varannan vecka på eftermiddagen. Schemat kräver egen planering och en del självstudier vilket är perfekt för mig då jag behöver anpassa mina studier efter min ridning. När jag har eftermiddagslektioner kan jag träna på förmiddagen och tvärtom. JENSENs schema är perfekt för dig som vill kombinera skolan med en idrott!"
- Rasmus Svensson, åk 3

Läs mer

Karriär på JENSEN education

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

  Visa lediga tjänster