Hoppa till huvudinnehåll

Handelsprogrammet

Är du bra på att skapa relationer till andra? Drömmer du om att en dag ha ett eget företag? Då är handelsprogrammet det rätta för dig!

Handel & Service

Högskoleförberedande

YRKESPROGRAM
Handelsprogrammet kan ge dig högskolebehörighet.

Svenska mästare UF

UNG FÖRETAGSAMHET
Genom att starta ett UF-företag på JENSEN får du följa med på en entreprenöriell resa!

 

Handelsprogrammet

Handelsprogrammet passar dig som vill utvecklas inom försäljning och entreprenörskap! Du gillar att skapa goda relationer till andra och drömmer kanske om att starta eget företag? På handelsprogrammet får du både teoretiska kunskaper i form av lärarledda lektioner och praktiska kunskaper när du gör praktik (arbetsplatsförlagt lärande) på ett företag. Programmet ger dig en mycket god grund för ett framtida yrke som försäljare eller som egenföretagare.

 

 

”I never dreamed about success. I worked for it.”

- Estée Lauder

 

Inriktningar inom Handel & Service

 

Handelsprogrammet och vår profil försäljning & entreprenörskap ger dig en mycket god grund för ett framtida yrke som försäljare eller företagare, med privatpersoner eller företag som dina kunder. Du får starta och driva ett eget företag genom Ung Företagsamhet vilket ger dig möjlighet att skapa viktiga kontakter med framtida arbetsgivare. Handelsprogrammet är ett yrkesprogram vilket gör att du efter tre år hos oss är redo att gå ut i yrkeslivet.

FÖRSÄLJNING & ENTREPRENÖRSKAP

Lund
Södra (Sthlm)

Gymnasietest

Det är inte lätt att veta vilken skola man ska välja eller vilket program. Vad är det som egentligen är viktigt och hur gör man om man faktiskt inte vet vad man vill göra i framtiden? Gör vårt programtest för att se vilket program vi tror passar dig bäst.

Gör testet

 

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt familjeföretag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

Lediga jobb