Hoppa till huvudinnehåll

Handel

Är du bra på att skapa relationer till andra? Drömmer du om att en dag ha ett eget företag? Då är handelsprogrammet det rätta för dig!

Inriktning – Handel och service


Yrkesprogram som kan ge dig högskolebehörighet
 

Handelsprogrammet passar dig som vill utvecklas inom försäljning och entreprenörskap! Du gillar att skapa goda relationer till andra och drömmer kanske om att starta eget företag? På handelsprogrammet får du både teoretiska kunskaper i form av lärarledda lektioner och praktiska kunskaper när du gör praktik (arbetsplatsförlagt lärande) på ett företag. Programmet ger dig en mycket god grund för ett framtida yrke som försäljare eller som egenföretagare. 

Inriktning Handel & Service


På alla våra skolor där vi erbjuder handelsprogrammet har vi inriktningen handel och service med profil försäljning och entreprenörskap.

Här kan du läsa programmet 

Skåne
Lund

Stockholm
Södra

Övriga Sverige
Göteborg

JENSEN Gymnasium

"JENSEN har ett effektivt schema vilket innebär att jag går i skolan varannan vecka på förmiddagen och varannan vecka på eftermiddagen. Schemat kräver egen planering och en del självstudier vilket är perfekt för mig då jag behöver anpassa mina studier efter min ridning. När jag har eftermiddagslektioner kan jag träna på förmiddagen och tvärtom. JENSENs schema är perfekt för dig som vill kombinera skolan med en idrott!"
- Rasmus Svensson, åk 3

Läs mer

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

  jobba med oss