Hoppa till huvudinnehåll

Handel

Är du bra på att skapa relationer till andra? Drömmer du om att en dag ha ett eget företag? Då är handelsprogrammet det rätta för dig!

Handel & Service


Högskoleförberedande

YRKESPROGRAM
Programmet kan ge dig högskolebehörighet.

Svenska mästare UF

UNG FÖRETAGSAMHET
Genom att starta ett UF-företag på JENSEN får du följa med på en entreprenöriell resa!

 

Om Handelsprogrammet

Handelsprogrammet passar dig som vill utvecklas inom försäljning och entreprenörskap! Du gillar att skapa goda relationer till andra och drömmer kanske om att starta eget företag? På handelsprogrammet får du både teoretiska kunskaper i form av lärarledda lektioner och praktiska kunskaper när du gör praktik (arbetsplatsförlagt lärande) på ett företag. Programmet ger dig en mycket god grund för ett framtida yrke som försäljare eller som egenföretagare.

 

 

”I never dreamed about success. I worked for it.”

- Estée Lauder

 

Handel & Service

 


FÖRSÄLJNING & ENTREPRENÖRSKAP


Skåne

Stockholm

Övriga Sverige

Programtest

Det är inte lätt att veta vilken skola man ska välja eller vilket program. Vad är det som egentligen är viktigt och hur gör man om man faktiskt inte vet vad man vill göra i framtiden? Gör vårt programtest för att se vilket program vi tror passar dig bäst.

Gör testet

JENSEN Gymnasium

För dig med höga ambitioner med både studier och idrott finns nu möjlighet att läsa Ekonomi på JENSEN gymnasium Norra kombinerat med elitryttarsatsning på Runsten Equestrian! 

Schemat för idrottsklassen är specialanpassat för att kunna ha tid för din ridning 4-5 eftermiddagar i veckan. Du läser Specialidrott- ridning 1 & 2 som individuellt val där skolan samarbetar med din tränare.

Läs mer

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

  jobba med oss