Vi på JENSEN sätter ribban högt

JENSEN gymnasium är en gymnasieskola som bryr sig om dig och dina resultat. Vi har höga ambitioner och söker därför elever med liknande inställning. Drömmer du om att starta eget företag, jobba inom näringslivet eller studera på universitet har du kommit rätt. Vi hjälper dig att nå dina mål och med rätt vilja kan du nå hur långt du vill!

Sveriges bästa gymnasium

Vi på JENSEN gymnasium strävar efter att bli Sveriges bästa gymnasieskola. Vårt fokus ligger i att utveckla och förbereda dig inför verkligheten, oavsett om det handlar om vidare studier, en position i näringslivet eller som entreprenör. Under din gymnasietid kommer du få förutsättningar att utveckla dig själv och din kapacitet. Vi lägger stort fokus på Ung företagsamhet och har under flera år utsetts till Sveriges bästa UF-skola. Med engagerade lärare som coachar dig att nå dina mål, siktar vi på att bli Sveriges bästa gymnasieskola.

Bästa UF-skola - Vinnare i Entreprenörsskap

Ung företagsamhet är en viktig del av vår verksamhet där du får prova dina praktiska färdigheter genom att starta ett eget företag.

Vi har genom åren vunnit många priser inom Ung företagsamhet. JENSEN Södra utsågs till Sveriges bästa UF-skola 2014 och Stockholms bästa UF-skola 2011, 2012, 2013 och 2015 - vilket vi otroligt stolta över. Dessutom utsågs JENSEN gymnasium Göteborg till bästa UF-skolan i Göteborg 2015. Det visar att vi är bäst i hela Sverige på att lära ut entreprenörskap till våra elever.

Varför är JENSEN ett bättre val för dig?

Coachande lärare som gör att du når dina mål

På våra gymnasieskolor använder våra lärare olika typer av coachtekniker hämtade från näringslivet. Dessa tekniker används för att du under din gymnasietid ska få den coachning du behöver för att nå dina mål. Vi tror på din förmåga och lägger därför stort fokus i din personliga utveckling.

Studier som förbereder dig på universitet och högskola

Oavsett om du har ambitionen att komma in på en högskoleutbildning eller direkt efter studenten vill hitta en position i näringslivet hjälper vi dig att nå dit du vill. Vårt schema påminner om högskolan eller universitetets, där undervisningen sker på för- eller eftermiddagen och resterande tid går till egen studietid.

Hälsoinriktade gymnasieskolor

Vi på JENSEN lägger stort fokus på hälsa och välmående. Mår du bra, presterar du bättre. Varje dag går vi på pedagogiska promenader vilket är ett enkelt och smart knep för att hålla fokus hela skoldagen. Vi använder oss av mental träning för att jobba med allt från målbildsträning till fokusövningar och avslappning. Dessa tekniker ger effekter som ökat välmående och fokus, bättre relationer och ökad förmåga att hantera stress - vilket kan förbättra dina studieresultat.

Utveckla ditt ledarskap och bli en bättre ledare

En verkligt bra ledare har stor kunskap inom sitt område, har en klar vision den kan förmedla vidare och kan skapa entusiasm hos sina kollegor/kamrater. Ledarskap är något vi tränar på under hela din studietid. Du får träna på att leda dig själv och att leda andra i olika professionella roller och även träna på att samarbeta.

På JENSEN coachar vi dig till att nå din fulla potential så att du är förberedd på verkligheten som väntar!