Möt våra elever

På JENSEN kommer du få träffa elever, lärare och vänner som motiverar och hjälper dig att hitta ditt kall i livet, och alltid sikta ännu högre.

William

William Ericsson, Åk 3 

VARFÖR SÖKTE DU TILL JENSEN?

Anledningen till att jag sökte till JENSEN var att jag ville gå på en skola med ett centralt läge. Det komprimerade schemat gjorde också att jag kunde kombinera studierna med mitt extrajobb. Jag ville även gå ett brett program för att öka valmöjligheterna inför vidare studier, vilket Ekonomiprogrammet med inriktning Juridik gör för mig.

VAD HAR VARIT ROLIGAST UNDER GYMNASIETIDEN?

Klasskamraterna – både vad gäller det sociala men även samverkan kring prestation och betyg.

VARFÖR REKOMMENDERAR DU ATT GÅ PÅ JENSEN?

Jag rekommenderar JENSEN eftersom skolan uppmuntrar elever till att tänka strategiskt, långsiktigt och att strukturera sin läxtid. Detta förbereder inför studier på universitet.

Rand Bezzo

Rand Bezzo, Alumni 

VAD VAR DET BÄSTA MED DIN TID PÅ JENSEN?

Det bästa med min tid på JENSEN var framförallt den trevliga miljön, lärarna och de roliga lektionerna. JENSENs skolmiljö underlättade skolgången i alla aspekter och lärarnas engagemang gjorde lektionerna och uppgifterna intressanta och okomplicerade.

VAD FICK DU MED DIG SOM HAR HJÄLPT DIG EFTER GYMNASIET?

JENSENs upplägg och uppgifter är lika de som finns på universitetet. Detta har underlättat för mig nu när jag går på universitetet. Jag har lärt mig ta ansvar och prioritera mina studier och min tid på rätt sätt. Jag uppskattade även skolans engagemang i Ung företagsamhet.En rolig och lärande tid som varit av värde för framtida arbeten, kontakter och möjligheter.

VAD GÖR DU IDAG?

Idag läser jag Juristprogrammet på Stockholms universitet.Efter mina studier hoppas jag kunna arbeta på en advokatbyrå och ta advokatexamen och vidare starta en egen advokatbyrå och arbeta med straff- och familjerättsliga mål