Utveckla ditt ledarskap

Du kanske inte tror det nu, men du kan vara en framtida ledare eller chef. Verkligt bra ledare är mycket kunniga inom sitt område, de har en vision och kan leda mot den genom att entusiasmera andra.

Hos oss får du träna på ledarskap så långt du vill. Du börjar med att leda dig själv och att samarbeta med andra i olika professionella roller och får slutligen pröva att leda andra.

Diplomerad JENSEN student

Diplomerad JENSEN Student

Har du godkända betyg, presterar bra på det program du går och har hög närvaro, då kan du bli Diplomerad JENSEN Student. Men det räcker inte att klara kunskapsmålen tycker vi på JENSEN. Vårt mål är att du är förberedd för verkligheten utanför skolan! Proffsigt uppträdande, entreprenörskap och ledarskap är andra förmågor som ingår i diplomeringen.

JENSEN Mastermind

Är du en blivande Mastermind?

Du som når riktigt höga betyg och allt som ingår i Diplomerad JENSEN Student, kan om du tar ett extra ledaransvar på din skola bli utsedd till JENSEN Mastermind.