Följ med på bildningsresa

Hos oss får många elever möjlighet att åka på en bildningsresa som antingen är kopplad till ditt program eller till ett språk du läser. Vi besöker historiska platser, gör studiebesök på andra skolor och tränar på att konversera.

JENSEN gymnasium Internationella delar årligen ut stipendium för elever i år 3 för att genomföra sitt gymnasiearbete utomlands. På JENSEN Helsingborg reser elever och lärare i moderna språk steg 4 och 5 till Bryssel. Under resan besöker eleverna bl a Europaparlamentet och turistattraktioner där språket är ett krav för kommunikation.

Sedan gör vi längre resor inom ramen för olika stipendier. Bland annat har JENSEN i Lund ett varaktigt utbyte med Tanzania, och Internationella i Stockholm med Zanzibar.

Bildningsreda