Norrköping

JENSEN gymnasium Norrköping

Vi är en skola för dig med höga ambitioner och hos oss får du tre utvecklande, utmanande och framförallt roliga år!

Våra program Se filmen om JENSEN

ÖPPET HUS

Ons 24 nov kl. 17.00 - 19.00

Obligatorisk föranmälan gäller!

Till anmälan

Vårt gymnasium i Norrköping

Presentation

Här hittar du information om oss och om vår nya gymnasieskola i Norrköping.

Våra program

Här kan du läsa mer om våra gymnasieprogram och inriktningar i gymnasiet i Norrköping.

Kontakt

Vill du ha svar på något om vår gymnasieskola, har frågor om gymnasievalet eller undrar om någonting annat? Välkommen att kontakta oss!

Hur det är att gå på JENSEN?

Vi söker dig som vill fokusera på studier och gå på en skola som värdesätter studiero, lärarledda lektioner och som satsar på högre akademiska studier.

Se filmen

Må bra - prestera bättre

Mår man bra så presterar man bättre, därför sätter vi hälsan i fokus. Se filmen om JENSENs hälsoprofil!

Se filmen

Vad tycker våra JENSEN-föräldrar?

“Ordning och reda. Tydliga regler. Engagerade lärare med ett mål att eleven ska få bra kunskap och erfarenheter till arbetslivet.”

“Att min son inte avskyr skolan för första gången på 10 år. Han uppskattar ordningen o kvaliteten på lärarna, vilket i sin tur gör att vi som föräldrar är glada för hans skull. Så det vi uppskattar mest, är den lite striktare hållningen skolan håller samt sonens coach, som är mycket uppskattad och verkar kunna se lite bakom sonens ”fasad”

“Jag vill bara säga tack. Tack för allt ni på Jensen gör för våra ungdomar! Då jag själv arbetar i skolans värld, grundskolan, så har jag lyft Jensen som ett utmärkt exempel på tydlighet och ett fantastiskt lärande för eleverna på min arbetsplats.”

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM