Lärarporträtt

2014 tog jag studenten från JENSEN gymnasium Lund. Efter att jag avslutat min lärarutbildning är jag nu tillbaka på samma plats men i rollen som lärare. För mig vittnar detta om en skola som drivs av engagerade lärare som hjälper dig att nå dina mål. Liksom visar det på vilket enormt förtroende dina framtida lärare kommer ha för dig som elev. 

Oavsett vem du är, om du vill något med dina studier och tar din skolgång på allvar så är JENSEN gymnasium i Lund det rätta skolvalet för dig. 

Emelie, lärare i Historia och Samhällskunskap

emelie-lärare

Hos oss får du en skola där du som elev blir både sedd och utmanad. För oss är det viktigt med ordning och reda och att det finns tydliga ramar. Vi har en klassrumsmodell för att skapa studiero och en plattform vid namn Campus där vi har all information samlad. Det är där jag skapar kursplanering och uppgifter som jag delar med mina elever, där samlar vi all feedback och bedömning och du som elev eller vårdnadshavare kan hitta studieplanering, schema, matsedel och all annan information som ni kan tänkas behöva." 

Anders, lärare i Samhällskunskap och Privatjuridik

anders-lund

En av anledningarna till att jag nu är inne på mitt nionde år här på JENSEN i Lund är för att jag anser att vi har en bra balans mellan beprövade arbetssätt och nya pedagogiska metoder. Dessutom uppskattar jag skolans litenhet vilket gör att man får en nära relation till eleverna - det är sällan man går genom skolan utan att stanna upp och samtala med någon!

Robin, lärare i Psykologi

Robin-lärare