Välkommen till

Linköping

JENSEN gymnasium Linköping är ett gymnasium som bryr sig om att det ska gå bra för dig. Vi söker dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero, lärarledda lektioner och bildning.

Sanna Roth

Välkommen till oss! 

Här står din utveckling står i centrum. Du möts av hög studiero, trygghet och är omgiven av ambitiösa elever och engagerade lärare som får dig att lyckas. Hos oss får du träning för verkligheten inför högre studier, företagande och internationellt utbyte med möjlighet till både studieresor och utlandspraktik i Europa. Vår starka skolanda och traditioner skapar gemenskap över klassgränserna som får dig att trivas under dina gymnasieår. Vårt unika schema ger dig möjlighet att exempelvis kombinera idrott med dina studier.

Sanna Roth
Rektor

Läs mer om skolan

Upptäck

Våra program

Väljer du JENSEN gymnasium blir du bättre förberedd inför nästa viktiga steg i livet. Vad du än vill göra. Våra program ger dig en bra grund att stå på och ger många olika alternativ för framtiden.

Linköping
ekonomiprogrammet-jensen

Ekonomi­programmet

Läs mer
A_2880

Natur­programmet

Läs mer
samhälle-program-jensen

Samhälls­programmet

Läs mer
teacher pupils
school pupils

Träning för verkligheten

– Din framtid

På JENSEN tränas du för verkligheten utanför skolan. Med en helhetssyn på din utveckling förbereder vi dig för nästa steg!

Jensens filosofi

Traditioner

& gemenskap

Vi har många traditioner på våra skolor
som bidrar till en härlig gemenskap och sammanhållning.