Elever som bytt till JENSEN

Möt Amaliya och David, två av de elever som valt att byta till JENSEN. Ta del av deras upplevelse hur det är att gå på vår skola och vad som blev förändringen mot tidigare.

Amaliya bytte skola till JENSEN gymnasium Linköping vid årsskiftet och går nu sitt första år på ekonomiprogrammet med profil juridik. Till en början kändes det lite jobbigt att behöva byta både skola och program, eftersom bytet skulle bland annat innebära att hon skulle få börja pendla till skolan. 

- Skolan är fantastisk eftersom elevernas studier och välmående är i fokus. Jag känner en trygghet och gemenskap som jag inte upplevt på tidigare skolor. Relationen mellan elever och lärare skapar förutsättningar för oss att utvecklas. Upplägget på schemat gör att jag kan balansera mina studier med fritiden utan att behöva känna onödig stress. 

- Jag ångrar inte en dag att jag bytte skola, säger Amaliya och ler brett.

David går första året på samhällsvetenskapliga programmet med profil psykologi och bytte till JENSEN gymnasium Linköping vid årsskiftet. Anledningen till att David bytte skola var på grund av programmets tydliga profil, att skolan arbetar för att eleverna ska bli självständiga och tränas för verkligheten. 

-På JENSEN tas studier på stort allvar och vi jobbar ständigt mot högre mål vilket jag saknade på den förra skolan. Dessutom är lärarna fantastiska! De coachar oss och har tron på att vi alltid gör vårt bästa, säger David.

David och Amaliya som valt att byta till JENSEN gymnasium Linköping