Välkommen till JENSEN gymnasium Internationella i Stockholm! En skola för dig med globala ambitioner. Här trivs eleverna och uppskattar sina lärare. Hos oss får du tre utvecklande, utmanande och framförallt roliga år! Vår utbildning har ett internationellt fokus och vi arbetar inom områden som Human Rights, Sustainable Development och Global Cooperation. Som elev medvetandegörs du om vad som utmärker dig och lär dig att leda sig själv i vår globala värld.

Vad utmärker JENSEN Internationella?

• Här får du tillsammans med andra elever möjlighet att driva samhällsutveckling under din utbildning genom att studera hur mänskliga rättigheter uppfylls i andra delar av världen, kartlägga ekologiska fotspår och företags sociala ansvarstagande (CSR).

• Vi har internationella samarbetspartners i form av universitet, högskolor, vänskolor, företag och organisationer för att du ska få de bästa förutsättningarna i en global värld.

• Vi arbetar med Global Cooperation för att förbereda dig inför framtiden. Det betyder att du hos oss får möjlighet att etablera globala nätverk, genom bland annat praktik utomlands, som skapar långtgående möjligheter för framtida studier och arbetsmöjligheter.

• Vi har dessutom fantastiska lärare som arbetar för att du ska kunna nå dina mål och ambitioner, genom bland annat coachning, mental träning och fysisk aktivitet.