Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN Gymnasium

Vad ska jag välja?

Det är inte lätt att veta vilken skola man ska välja eller vilket program. Vad är det som egentligen är viktigt och hur gör man om man faktiskt inte vet vad man vill göra i framtiden? Gör vårt programtest för att se vilket program vi tror passar dig bäst. Och gör vårt JENSEN-test för att se om JENSEN är rätt skola för dig!

programtest JENSEN-test

Vad är skillnaden?

Vad skiljer olika skolor och program åt? Vårt bästa tips är att gå på gymnasiemässan och prata med olika skolor för att få en bild av dem. När du vet vilka skolor du är mest intresserad av kan du besöka deras öppet hus och gå på en prova-på-dag för att verkligen få en bild av hur det är att gå på skolan. För att jämföra program har vi skapat ett verktyg där du kan jämföra alla program som erbjuds på JENSEN gymnasium.

jämför program

Omvalet

Omvalet är det perfekta tillfället att tänka efter och ändra sina val. Har du koll på när omvalet är öppet i din kommun? Klicka nedan för att se alla viktiga datum att hålla koll på!

viktiga datum

Omvalet 2

Se omvalet som en andra chans där du kan ändra dina val efter att ha pratat med kompisar, räknat ut ditt meritvärde och tittat på olika skolors intagningspoäng. Har du koll på när omvalet är öppet i din kommun? Klicka nedan för att se alla viktiga datum att hålla koll på!

viktiga datum