Möt Rektor Catrin Lundberg

Hösten 2020 startade vi JENSEN gymnasium på Rademarchergatan 34 i Eskilstuna. Rektor på skolan är Catrin Lundberg och här kan du läsa en kort intervju som vi gjorde innan hon startade hos oss. Den handlar om om hennes bakgrund, varför hon tackade ja till uppdraget på JENSEN, hennes mål med skolan och vad hon gjorde innan skolan startade. 

Catrin har tidigare arbetat framgångsrikt som rektor på bl.a. Skogstorpsskolan och Rinmangymnasiet i Eskilstuna och vi är mycket glada för att hon nu är hos oss på JENSEN!
 

Berätta om din bakgrund?
Jag är legitimerad lärare och har sedan fyllt på med ledarskapsutbildning och rektorsutbildning. Min skolkarriär började jag som lärare på mellanstadiet och sedan högstadiet. De senaste 18 åren har jag varit skolledare i grundskolan och gymnasieskolan. 

Varför valde du att börja på JENSEN?
Så roligt att få starta en skola från början. JENSEN känns som ett spännande koncept. Jag lockas av hälsotänket och det starka fokuset på bästa kvalitet i undervisning och skolmiljö.

Vad är ditt mål med skolan?
Målet är att skapa en fantastisk skola där elever trivs, får utmaningar i undervisningen och möjlighet att förverkliga sina mål.

Vad gör du nu innan skolan startar?  
Jag rekryterar grymma lärare och medarbetare samt jobbar med att vi ska få den bästa skolmiljön med så inspirerande och härliga lokaler. Jag älskar mitt jobb som rektor och jag längtar efter en skola fylld med elever och medarbetare.  

Rektor Catrin Lundberg