Stockholms bästa UF-skola 2018: JENSEN gymnasium Södra!

JENSEN gymnasium Södra har idag fått utmärkelsen Stockholms bästa UF-skola 2018! Nu är vi uppe i fem segrar i Stockholm (2011, 2012, 2013, 2015 och 2018) och en nationell (2014)!

Vi har varit målmedvetna och siktat på att återta tronen i Stockholm. Vi har jobbat i många år för att utveckla elevernas arbete med Ung Företagsamhet under hela gymnasietiden. Det är tillsammans vi har lyckats; elever, medarbetare och skolledning. Vi ger oss inte, vi utvecklas hela tiden och når nya framgångar!

Det här är en gemensam seger, vi är ett vinnande team!

Motiveringen från juryn:

"Med en strategisk och praktisk närvaro hela vägen från ledningsnivå visar Årets UF-skola att UF-företagande är en självklar del av skolans kultur. Med en tydlig progression från åk 1 till 3 har det skapats en attraktivitet kring UF-företagande på samtliga program. Förutom att etablera egna goda rutiner är skolan en inspirationskälla, förebild och kunskapsspridare inom sin sfär."

arets uf-skola 2018

Foto: Boo Gunnarson