Nacka strand

Om skolan

Om skolan

I bästa läge på Kajen vid Nacka strand och med enastående havsutsikt över Stockholms inlopp och Djurgården startade JENSEN gymnasium hösten 2022. Fastighetsbolaget PEFAB och JENSEN har signerat ett långsiktigt avtal för gymnasieskola med plats för upp till 550 elever på teoretiska program. Skolans lokaler är 1824 kvm och var tidigare Gants huvudkontor, men som nu byggts om till gymnasium.

Hos oss får du som elev en trivsam och lugn studiemiljö. JENSEN är ett familjeföretag och vår skolkultur präglas av en familjär stämning. Vi är ett gymnasium som bryr sig om att det ska gå bra för dig och att du ska nå din fulla potential.

För oss är en positiv studiekultur med arbetsro och trygghet grundläggande för att nå fina studieresultat. Vi arbetar med läsning, skrivande och retorik för att förbereda dig inför dina akademiska studier. Skolan har ett nära samarbete med näringsliv och universitet för att du ska vara förberedd för kommande studier och arbetsliv.

På JENSEN har vi hälsan i fokus - både den psykiska och fysiska hälsan. Vi tror på devisen ”må bra och prestera bättre”. Din hälsa, utveckling och studieglädje är nyckeln till en framgångsrik och väl fungerande skolgång. Många idrottande elever väljer JENSEN eftersom vårt speciella schema gör det lättare att planera sin egen tid. Vi är skolan för dig som har höga ambitioner och vill satsa både på dina studier och din sport och samtidigt få verktyg för att må bra och hitta balans i livet.

“Vi är stolta över att tillsammans med fastighetsägaren PEFAB kunna erbjuda ett nytt gymnasium i bästa läge i Nacka strand. JENSEN gymnasium vänder sig till elever med höga ambitioner som värdesätter trygghet och studiero, där kunskaper och bildning alltid kommer först.”

Anna Wiger Jensen
Vice VD på JENSEN
Bild
Nacka_interiör-1230x470
Välkommen att kontakta mig om du har några frågor!