Välkommen till

Nacka strand

I bästa läge på Kajen vid Nacka strand och med enastående havsutsikt över Stockholms inlopp och Djurgården startade JENSEN gymnasium hösten 2022.

daniel-berg-rektor

Välkommen till oss! 

Vi tränar dig för verkligheten! Välkommen till en plats för kunskap, trygghet och hög trivsel! Våra fantastiska lärare finns med dig på vägen för att du ska lyckas. För oss är en positiv studiekultur med arbetsro och trygghet grundläggande för att nå fina studieresultat. Här finns plats för dig att kombinera idrott och studier utifrån vårt effektiva schema.

Daniel Berg
Rektor

Läs mer om skolan

Upptäck

Våra program

Nacka strand
ekonomiprogrammet-jensen
jensen-sköld-ekonomi

Ekonomi­programmet

Läs mer
A_2880
naturvetenskap-program-jensen-sköld

Natur­programmet

Läs mer
samhälle-program-jensen
samhälle-program-jensen

Samhälls­programmet

Läs mer
teacher pupils
school pupils

Träning för verkligheten

– Din framtid

På JENSEN tränas du för verkligheten utanför skolan. Med en helhetssyn på din utveckling förbereder vi dig för nästa steg!

Jensens filosofi

Tea-hylander-student-athlete

Student Athlete

“På JENSEN gymnasium har jag möjlighet att välja en kurs som heter Idrott och hälsa 1 – specialisering. Då tillgodoräknas tiden jag lägger ner på min idrott. Min idrottslärare på JENSEN har ett tätt samarbete med min tränare och betygsätts utifrån mina prestationer. Ibland behöver jag åka iväg på turneringar och detta löser jag genom att prata med lärarna och få en genomgång i vad jag missar, lärarna är hjälpsamma i detta!"

Tea Hylander
ÅK 2, Jensen gymnasium

Traditioner

& gemenskap

Vi har många traditioner på våra skolor
som bidrar till en härlig gemenskap och sammanhållning.