Malmö

Om skolan

Om skolan

JENSEN gymnasium i Malmö slog upp portarna 2007 och har blivit en mycket omtyckt skola med gott rykte. Du hittar oss på Västergatan 45, på Gamla Väster i centrala Malmö. I fräscha lokaler och med Malmö Live som granne, mysiga caféer i kvarteret och Slottsparken runt knuten finns vår skola på ett absolut A-läge. 

Vi finns till för dig som har höga ambitioner! Det kan vara akademiska ambitioner eller att bli entreprenör, säljare eller projektledare. Eller varför inte både och? Vi sätter ribban högt både vad gäller att förbereda dig för högre studier samt för näringslivet och företagande.

Inom alla program anordnar vi frukostseminarier där programspecifika gästföreläsare bjuds in för att inspirera och lära eleverna om sitt specialistområde. Vi satsar stort på Ung Företagsamhet och flera av våra elever säger att driva ett UF-företag är det roligaste och mest utvecklande under gymnasietiden.

Vad utmärker JENSEN i Malmö?

När eleverna själva skattar sin skola i våra kvalitetsenkäter är det framför allt sina lärare de lyfter som det bästa med skolan. Andra saker de skattar högt är vår ordning och arbetsro samt vår goda skollunch med tillhörande salladsbuffé.

Vi har en aktiv elevkår som ordnar både med skolstartstävlingar i Slottsparken och med andra uppskattade elevaktiviteter.

Inom alla program anordnar vi frukostseminarier där programspecifika gästföreläsare bjuds in för att inspirera och lära eleverna om sitt specialistområde.

Vi satsar stort på Ung Företagsamhet och flera av våra elever säger att driva ett UF-företag är det roligaste och mest utvecklande under gymnasietiden.
 

Välkommen att kontakta mig om du har några frågor!